Pisau Cukur Zaman Sekarang.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Terlebih dahulu kita nilaikan sendiri apa itu "Pisau Cukur" .

Pisau cukur adalah sejenis alat yang mampu membuang bulu - bulu yang nipis seperti janggut , misai , bulu kaki dan segala macam bulu - bulu bahkan bulu kucing pun boleh dicukur.

Mr J bukan nak review cerita yang tengah Top sekarang "Pisau Cukur" . Malas nak review pasal filem . Harini nak review pasal Pisau Cukur pada Zaman sekarang dan jangan tak tahu profesion "pisau cukur" tidak hanya dimonopoli oleh kaum perempuan sahaja . Percaya atau tidak itu terpulang kepada anda semua.

www.pengerindu.com


Pada zaman Mr J belajar dulu ramai kawan - kawan Mr J meminati profesion sebagai "pisau cukur" sambilan dan adalah seorang dua perempuan yang jadi mangsa dan Mr J tabik spring kepada mereka bukan Mr J menyokong tetapi cuba rasa sedikit "proud" kepada kaum lelaki sebab dah pandai ambil alih "pisau cukur" daripada kaum perempuan .

ala, perempuan boleh buat , lelaki pun boleh juga.

www.pengerindu.com

Golongan "Pisau Cukur" ini kebanyakkan bijak bermain kata - kata tak kiralah samada pisau cukur wanita ataupun pisau cukur lelaki dua - dua sama , kalau tidak masakkan dapat mengikis duit dan harta mangsanya dan "Pisau Cukur" ini juga tidak mempunyai perasaan sayang dekat mangsanya dan kalau yang perempuan akan berlagak terlebih manja dan agak - agak gedik disamping "mangsa" yang akan dicukur .

Dah apabila zaman semakin berubah maka wujublah golongan Pisau Cukur lelaki yang sedikit sebanyak menjadi persaingan kepada pisau cukur wanita tapi yang bestnya kalau pasangan tu sama - sama pisau cukur . Kalau dua - dua pisau cukur habis siapa nak bayar makan? .



Salam ceria ,
Mr. J
www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.


Link Adv RM10 Monthly :Berani Tengok-Ejen Prepaid
Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *
Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©