Malam Pertama di Kampung Halaman Sibu Sarawak

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Malam pertama di kampung halaman adalah sesuatu yang indah , kalau dahulu Mr J sebelum tidur Mr J mesti masak atau bancuh air teh tetapi sekarang best sangat , ke dapur je mesti ada makanan sebab mak Mr J dah sediakan.

Perbezaan waktu yang sangat ketara juga berlaku ke atas diri Mr J , kalau di sana ( Seremban ) mesti dalam linkungan pukul 10pm - 3am Mr J masih lagi berjaga di kedai mamak tengok bola . Tapi di Sibu Sarawak manalah ada kedai mamak apalagi kalau nak tengok orang india lagilah tiada . Semasa Mr J masih ber'blog' sambil tengok TV , kesemua family Mr J dah tidur dalam pukul 9.30pm , awal kan.

http://www.zooloo.co.il/love/personal/img/sand_clock.jpg

Petang , selepas Mr J sampai . Mr J terus mencari kawan lama Mr J dan adalah jumpa 2 orang sahaja yang lain dah banyak kerja di tempat lain so sempat jugalah Mr J buat perancangan nak pergi memancing esok.

So far , tak ada apa yang berubah cuma yang bestnye dalam rumah i ada wireless , ayah i pasangkan sebab tahu i addict dengan Dunia Cyber ini. i siap bawa latop ke dapur ke ruang tamu dan ke bilik , line pun ok . Di kampung aman damai tak ada bunyi moto rempit bising -bising...



Salam ceria ,
Mr. J
www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.


Link Adv RM10 Monthly :Berani Tengok-Ejen Prepaid
Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?
Download Mp3 Sarawak , Malay Mp3 , Techno Mp3

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©