Nak Tanya sikit boleh? Soalan untuk anda semua untuk direnungkan dan dinilai sendiri.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Pelbagai gelagat pasangan yang sedang kemaruk cinta , bukan hanya gila bayang malah cinta juga boleh membuatkan seseorang individu itu berkelakuan pelik. Jadi dibawah ini Mr J ada sedikit soalan untuk pembaca semua. Jawap yer.

http://www.bbc.co.uk/blogs/ni/love-hate.jpg

Perasan dengan tajuk di atas? ok hari ini Mr J nak minta pendapat dari anda semua khasnya kepada pembaca wanita , kalau pembaca lelaki nak jawap pun tak apa baru nampak adil.

Apa yang Mr J nak tanya kepada Kaum Wanita adalah seperti dibawah:

  • Sekiranya teman lelaki anda membawa anda shopping dan tertiba dia membawa anda ke kedai hadiah dan juga pada saat itu anda diberi 2 pilihan sama ada memilih Patung Teddy Bear saiz XXL ataupun rantai atau cincin (silver , emas atau emas sadur hehehe).
  • Sekiranya anda diberi pilihan untuk meng"style"kan kekasih anda adakah anda sanggup untuk mengubah penampilannya ataupun anda hanya berkata " i tak kisah cayang.. janji u ttp bersama i jewww.." .
  • Pesta Piala Dunia , kekasih anda mengajak anda untuk lepak di kedai mamak semata - mata untuk menemaninya menyokong pasukan kegemarannya dan pada masa yang sama juga anda ada tugasan yang perlu disiapkan. Apa Reaksi anda? Menolak atau menerima.
  • Tanya pada diri anda sendiri - Siapa yang selalu bayar makan setiap kali keluar bersama? anda atau kekasih anda atau "tong - tong" . Kalau perempuan bayar tentu sahabat anda akan berkata " eeee tak gentleman langsung!"
  • Tanya pada diri anda sendiri - Semasa keluar dating , Siapa yang sering sampai di tempat "date" dahulu , anda atau boyfriend anda?
  • Adakah alasan "Soryy bucuk / cayang / b i habis kerditlah" masih lagi berkesan pada zaman sekarang , sedangkan setiap no bf/gf semestinya telah di aktifkan 8pax/fnf hanya dicas 1sen 1sms siap boleh advance kredit lagi sekarang.
  • " I tak suka u keluar dengan kawan awak tu! " apa yang anda mampu lakukan sekiranya kekasih anda mengokong kebebasan anda sedangkan pada yang sama anda menyintainya sepernuh jiwa raga.
  • Tanya diri sendiri - Dan akhir sekali , adakah kekasih anda suka mengambil kesempatan semasa anda "dating" contoh : raba sana dan sini depan dan belakang. Apa reaksi anda? suka ? atau rasa nak bagi penampar jepun atau" buat tak kisah dia kan boyfriend i."
Itu adalah sebahagian situasi dan soalan untuk dikongsikan bersama pembaca . Jadi apa reaksi anda?


Bonus:
1:All in 1 Home Player (3gp,flv,mkv,and more) MKV+HomeCinema+Coreaac.rar - 14.2 MB
2:Youtube Downloader + Player : Youtube Downloade + Player.rar - 19.1 MB
Subscribe untuk mendapatkan pelbagai aplikasi penting dan 167 flash game Percuma.
Siapakah Mr J? untuk mengenali beliau dengan lebih dekat lagi sila rujuk di "Testimoni" .
Bookmark and Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©