Friendster Hacks

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Ok. So harini aku nak kasi tau satu rahsia. Sebenarnya , Friendster xda private. biarpun Private Profile. I can Hacks and go inside your profile. Serius, kalau u'all cakap tipu lah, xcayalah. ok. Then Leave ur comment and ur friendster emel. and i will show it to you. Or add my YM ID jacky_romeo ok.

I was learn it from some guy at Libya . Arab dari YM. So i dah try cuba kat Fs private profile. so it work! ! , i can see ur private pic also. hahaha... belive it or leave from my blogs . ok.. for someone wanna learn it just leave me a emel or add my YM.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©