Kerja CC Part 8 ::

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Hasil Karya : Jacky J J @ Heaven_eYe
HakCipta Terpelihara


"tok tok tok " em kenapa x ada orang je ni? mana member rumah aku ni? hampeh betul ada ke xder.

"kejappp Kejappp , sapa tu"

Aper punye kawan suara aku pun xkenal , ni mesti buat projek kat rumah , mentang - mentang aku tak ada. "akulah hitrik roshan , farid kamil , dll" gurau ku .

"ceh perasan nak mampus konon " balas kawanku . Ko balik apsal x bagitau? kalau ko bagi tau awal - awal boleh lah i belikan makanan . Yerlah tu makanan ape.. ko apsal lambat bukan pintu ni mesti ada benda sebalik pintu nih.

"ko ade bawa Kasam janik ke? " soal Eric . Kejap lah aku penat ni , dahlah awek tadi melepas . Aku terus ke dapur meletakkan barang yang dibawa dari Sarawak dan terus menuju ke bilik merebahkan diri di atas katil ku..

"ahhh sedapnye baring.. penat betul harini " apalah si Alice buat sekarang dgn si Sham , Cis potong trip langsung . Aku terus mencapai Hp dan Terus SMS Alice . " i sa sudah sampai rumah , ko dimana sekarang?"taipku .

"Oiiii Jacky ko lapar x , aku lapar ni nak masak apa mlm ni" jerit Eric dari arah dapur. Ah... mengangu je , bile aku nak senang ada je ganguan huh~ . "Ko masaklah apa-apa " balasku. Kenapa ALice tak balas - balas SMS i ni, ni yang malas ni. Malas untuk memikirkan lagi , i terus ke ruang tamu On kan TV , layan TV lagi best. TV pun xbestlah pula... emm... ahak.. Ada VCD 7 Perhentian ha.. best juga citer ni...



Iklhas ,



Don't forget to Follow / Subscribe Bungai pengrindu


|| Masalah Cinta?|| Novel Pendek || Blog Wiget|| Blog Template || Ebook || Software|| Animasi Borneo||

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH



Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.Pengerindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©