I have "Pengerindu"

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Selamat Pagi Semua,

Hari yang indah Bukan?, cuaca pula dilaporkan sedikit panas di Seremban. Kita difahamkan wabak H1n1 (kalau xsilap i) dah semakin terus and Masyarakat Malaysia masih ramai yang belum lagi memakai penutup Muka. Kenapa agaknya.

Em tentu ramai yang juga tertanya2 dalam 2minggu dahulu , kenapa agaknya Blog Lama i iaitu Bungaipengrindu blog x diupdate2kan.. hihi.. sebenarnya i dah lama nak planing dapatkan Domain untuk www.pengerindu.com ini , so inilah yang i buat dalam 2minggu , nak backup data lama ke baru, dan lain - lain . Oh lupa pula, www.pengerindu.com tidak hanya dikenalikan seorang saya sahaja. Dan mungkin akan ada seorang yang akan memeriahkan web www.Pengerindu.com . nak tau sape? , opss, biarlah rahsia bak kata siti nurhaliza. Klunya dia adalah wanita. ehem~

ohya, ada juga fikir, nak panggil saya ni ape plak, dulu Bp "bungaipengrindu" . ikut koranglah nak panggil ape, janji ok . ihhiih..

oklah. baru semangat rasanya nak update2 ni tengok domain baru.

*psst.. kalau ada berminat nak mengunakkan Subdomain example. Namaanda.pengerindu.com sila tinggalkan komen anda dibawa serta YM id anda atau email ok.. nanti senang i nak contact.

Salam ceria selalu dari,
Mr. J

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©