Malasnya aku

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Isnin: 27 . 07 . 09 :
Cuaca : Mendung (harap2 ler hujan).


Kepalaku masih pening kerana terlebih enjoy semalam, waktu bujang kena enjoy kalau dah kawin mane bleh enjoy <--bak kata orang. Harini cam malas jer xtau kenapa, korang pun malas gak hari Isnin, dah agak dah masih lagi dalam mood sunday. Tapi aku lagi kes , dalah malas kerja macammmm xderr mood xtau kenapa , pasal belum gaji kot. haha.. bagi yang seangkatan dengan aku gaji belum masuk tu bawa banyak2 bersabar kekadang ada hikmah di sebalik kejadian.. aderrkerrrr???? ker ke r? Aku harini ada banyak benda nak post, post pasal aku gi mancing semalam , last2 dapat 2 ekor kura2 , xcaya? hah~ ada dalam hendpon kawanku,maklumlah N95 aku made in chinna dah kena masuk air kat pantai Port Dikson. Pastu lagi aku nak post cara2 aku masak kura - kura tersebut perhhh ganaih~ T_T . Dan Resepi esotik aku. Dan hasilnya , hari ini aku sakit perut itu sebab aku malas... huh~ malasnyerr aku..



Iklhas ,
Mr.J @ Bungai Pengrindu
Admin
www.pengerindu.com





Don't forget to Follow / Subscribe
Bungai pengrindu


|| Masalah Cinta?|| Novel Pendek || Blog Wiget|| Blog Template || TV1 Online || TV2 Online || TV3 Online || Ebook || Software|| Animasi Borneo ||
Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH



Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.Pengerindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©