Selamat bercuti & Selamat menyambut Merdeka!!!

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Mr J mulakan dengan serangkap pantun dulu , siapa rasa nak balas silakan balas:
Pukul 7.30pm waktu berbuka,
Hamsterku hilang ku sangka mati,
52 tahun sudah kita Merdeka,
PengeRindu.com mengucapkan selamat bercuti.
ha... balas - balas .

Selamat bercuti kepada semua , cuti Merdeka!!! tapi yang sedihnya i tak ada cuti , kawan baik i pc ni lah , susah senang pc ni lah asyik tengok aku , 12 jam lagi tu huH~ . Apa yang Mr J harapkan cuma pada saat - saat akhir bos i bagi cuti and duit gaji sekali , baru boleh enjoykan, ni duitku cuma tinggal Rm50 je kat poket T_T , nasib baiklah hidup bujang boleh tahan lagi kalau sekadar makan magge .

Mr.J minta maaf , sejak semenjak 2 harini weblog pengeRindu susah dilayari atas sebab - sebab yang tak dapat dielakkan. Esok Ahad adalah pertama kali Mr J pergi ke Bazaar Ramahdan , yerlah dah 12 jam kat CC kalau i pergi ke bazaar sapa pula nak tengok kan CC aku juga .

Mederka ini i rasa tak pergi memana , at least save bugjet nak beli LCD screen puas skodeng - skodeng kat mudah.com.my akhirnya jumpa pula satu . Kalau kekawan ada nak jual LCD screen contact aku k. Harga boleh runding. LCD lama aku dah meletup atas akibat yang tak dapat dielakkan . (banyak juga alasan tak dapat dielakkan) +_+ .


Iklhas ,
Mr. J @ Bungai Pengrindu
www.pengerindu.com

Bookmark and Share

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Add to Google Reader or HomepageSubscribe in NewsGator OnlineAdd to My AOLAdd to netvibesSubscribe in BloglinesAdd to The Free DictionaryAdd to PlusmoSubscribe in NewsAlloyAdd to Excite MIXAdd to netomat HubAdd to fwickiAdd to WebwagAdd to Pageflakes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©