Blogger In Draft New Function

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert

Salam Sejartera semua,

wah, blogspot ni makin lama makin best , sekarang sempena birthday Blogspot @ Blogger ini telah dilancarkan satu function latest editor , tak macam dahulu . Dulu ingat tak , blogspot ni tak ada undo / redo sekarang dah ada , dan ada automatik Read more hanya dengan 1 klik sahaja dan tak payah ler susah - susah nak add Html untuk buat Read More macam kat posting saya dulu dan macam  - macam yang terbaru . ok, Mr J ingat nak posting sedikit screen shot dan lain - lain tapi belum install pix editor plak . jadi.
untuk update setting anda kepada terbaru sila layari http://bloggerindraft.blogspot.com/2009/09/you-might-as-well-jump.html#comments

Iklhas ,
Mr. J @ Bungai Pengrindu
www.pengerindu.com





Bookmark and Share


Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:


Penghantaran ditaja oleh FeedBurner
Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH
Add to Google Reader or HomepageSubscribe in NewsGator OnlineAdd to My AOLAdd to netvibesSubscribe in BloglinesAdd to The Free DictionaryAdd to PlusmoSubscribe in NewsAlloyAdd to Excite MIXAdd to netomat HubAdd to fwickiAdd to WebwagAdd to Pageflakes
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©