Menyesal tak booking ticket Air Asia awal - awal .

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Salam sejahtera semua dan Selamat Datang ke Penerbangan Pesawat Flight AK 5192 ke Sibu Sarawak dan perjalanan akan mengambil masa 1jam 45minit , para penumpang sila bla bla bla bla...

Masih ada lagi sebulan lebih untuk Mr J berhirjah ke Sibu , Sarawak . Rasanya sedih nak tinggalkan Kuala Lumpur , Selangor dan juga Negeri Sembilan . Sepanjang 5tahun lebih Mr J hidup di sini dapat berjumpa dengan ramai kawan - kawan dan tak lupa juga pelbagai kenangan indah ala hindustan dan juga yang pahit ala James Bond .

Tapi apakah daya Mr J , hujan emas dinegeri orang , hujan batu dinegeri sendiri . Setiap kali menghitung hari setiap kali Mr J sedih (fuh~ emo pula, korang jangan gelak , layan je ok) yelah mana tak sedih , nak tinggalkan kawan - kawan disini, Fasha Sandha dan juga Maya Karin , tapi tak apa hidup manusia kena diteruskan juga dan ini sudah jadi adat seorang perantauan .

Toink~ toink~ nak cerita pasal siapa ni aku ke Fasha Sandha , inilah satu kelebihan Mr J , kuat mengelamun setiap kali bila nak buat Entry baru , ni ha.. baru je tadi Mr J beli Ticket balik ke Sibu , Sarawak , menyesal tak beli awal - awal dulu tup tup dan Rm300 pula , itu baru ticket flight belum lagi untuk kargo Motosikal Kapcai Mr J , Almari , periuk dan pinggan mangkuk .




Ha , siap pilih bagasi untuk Medium lagi , rasanya masih tak cukup tu..





T_T mahalnyer.... nak buat macamana terpaksalah..





Piwiittttttttt... siap duduk depan lagi tu .. ha.. boleh borak2 dengan Pramugari Air Asia.. piwit.... hehe.. Sekian. Jumpa rakan - rakan di Sibu Sarawak pula.. or Sibu Blogger? ..


Salam ceria ,
Mr. J
www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.
Get Top Commenter Awards?

Ingin artikel anda disiarkan sini? senang sahaja "Emailkan" sahaja kepada kami.

Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©