Pertama Kali Menang. ' Online Quiz '

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Kalau tak silap dalam beberapa minggu yang lepas Mr J ada "mengarahkan" diri Mr J untuk join kontest yang dianjurkan oleh Cik Smile . Tup tap tup dan sampai ke Pengumuman para pemenangnya.. keputusannya adalah:

Dan pemenangnye ialah...


Sebelum tuh, aku nak beritahu..pihak D Eila Pesona telah memilih 5 orang pemenang, bukan 3 seperti yang aku beritahu pada entry nih..Ini semua atas pilihan pihak D Eila Pesona.. Semua email yang aku tunjuk..diorang yang pilih..aku cume pilih yang mane betul teka umur aku.. Tapi..ini semua rezeki masing-masing..D Eila Pesona berhak menambah pemenang tetapi mereka tidak akan mengurangkan bilangan pemenang..korang janganlah risau yer..so lepas nih, kalau ada kuiz dari D Eila Pesona..Sila la turut serta..mane tahu korang ade rezeki..dah boleh dapat hadiah..
Ehem , Mr J lerr siapa lagi. (rezeki) . Soalannya boleh tahan susah juga iaitu:
Soalan 1 : Nyatakan satu sahaja nama produk dari D Eila Persona
Soalan 2 : Berapa umur aku tahun 2010?

Soalan 1 Mr J jawab rock sikit dan lebih - lebih , orang minta satu Mr J bagi seberapa banyak nama Produk D Eila Persona (bugjet dapat no 1 ler tu.. hah). Lepas tu Soalan 2 agak susah sikit yerlahkan nak juga kena merisik" atau jadi dektektif unutk menyiasat sedikit sebanyak latar belakang Cik Smiley , risik dan siasat rupanya sebaya pula Cik Smiley ini dengan Mr J tapi dah 'berpunya" yang nak terfikir nak "takle" atau yang telah siap merancang "hendak" mengayat tu terpaksalah batalkan saja.


*Apakah Hadiah tersebut? . Produk Kesihatan ? Kecantikan? awWW uolsss lepasni Mr J mungkin nampak busy sikit.. ..



Salam ceria ,
Mr. J
www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.
Get Top Commenter Awards?


Sila lawati:

Koleksi MTV & Lirik lagu Best!

Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©