Sexy nyer Linda Jasmine (18sx)

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
piiiiiitttt pittttttt~ jap sebelum korang nak baca selanjutnya sila kasi aku IC jangan - jangan ada yang bawah umur ini..~ Mr J

Mr J ni kalau boring - boring time pukul 9pm sampai ke 1pagi sebab balik kerja 1pagi hah, masa tu lah masa emas Mr J merayau - rayau dari blog ke blog lain dan tidak kurang juga dari 1 forum ke satu forum lain , nasib baik merayau dalam dunia maya ini, kalau merayau dalam dunia realiti mesti kena ada passport dan lain - lain .

Ni ha.. nak share sekejap dengan geng geng pengeRindu , dipendekkan cerita i jalan kat Cari forum pastu ternampaklah benda yang memang boleh dikatakan tak ingin dilihat (betul ke xingin lihat) iaitu gambar sexy Linda Jasmine dah jadi bini orang tu buat - buat lah cover sikit , ni tak tayang - tayang je kalau orang lain boleh sentuh tak per juga kan kalau nak tayang... huhuhuhu :P korang tengoklah sendiri.




amboiii.... yang lelaki jangan geram pula :P

Pelik yang si Que Haidar tu suami dia tak reti nak tegur Isteri ke? atau kena Queen Control , yelahkan Linda Jasmine kan Tua dari dia...


Siapa lebih "besar"
Mesti Mak Cik sebelah dia tu cakap dalam hati " aku juga pun cantik gak dulu tapi tak lah tayang benda tu"




* Perut Mr J boroi ada orang cakap boroi itu seksi betul tak?

Salam ceria ,
Mr. J
www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.
Get Top Commenter Awards?

Ingin artikel anda disiarkan sini? senang sahaja "Emailkan" sahaja kepada kami.

Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©