Bila Manusia bermata Biru - World most freaking Tattoo - Eyeball tattoo .

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Ini kisah bila nak jadi alien ataupun nak jadi rakan kepada "Avatar " , Mr J pun ada gak tattoo tapi taklah sampai hati hendak menwarnakan biji mata jadi biru tak ke haru biru jadinya.

Eyeball Tattoo
Eyeball tattoos are created by an tattoo artist who injects pigment into the eyeball. Ophthalmologists say eyeball tattoos for the purpose of body modification are dangerous and could lead to infection, perforation, hemorrhages or even blindness.New York Post: Don't Turn Blind Eye to Eye-tattoo Risks (July 31, 2007)2 The state of Oklahoma passed a senate bill on Thursday, February 19, 2009, that would make the practice illegal.NewsOK.com: Oklahoma Senate Panel Wants to Make Tattooing the Eyeball Illegal (February 20, 200 read more.

http://farm4.static.flickr.com/3580/3332020179_e08d403c68.jpg
Hensemke buat muka seperti begini?

http://images.teamsugar.com/files/upl1/34/348430/47_2008/b177cd0b28f85882_eyeball-tattoo-2.preview.jpg

Macamanalah nak bezakan Manusia dengan hantu bila malam menjelma , ada yang bermata merah , biru dan pelbagai lagi

http://www.crunchgear.com/wp-content/uploads/2008/02/eyeball-tattoo.jpg
Seksanya mata Mr J memandang.


Dunia dah semakin maju? entahlah , korang nilaikan sendiri dan semakin banyak benda pelik di dunia ini dah terjadi dah baca tentang Robot Seks? haha tak lama lagi ada sainganlah para pelacur di dunia bila robot seks mengambil alih dan last - last dunia kena ambil alih dengan Robot isk, dah macam filem pula.

Sebelum tu timbul kenyataan seorang Profesor yang bernama Profesor Henry Markram .dengan hanjatnya ingin membuat Otak tiruan manusia yang pertama di Dunia .


Salam ceria ,
Mr. J
www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.


Link Adv RM10 Monthly :Berani Tengok-Ejen Prepaid-Hanya 2sen
Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?
Download Mp3 Sarawak , Malay Mp3 , Techno Mp3 . [#Blog Trick & Tips]

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©