Bila Perempuan dan Lelaki Kecewa + Stress + Tension dan apakah permakanan yang wanita + lelaki kecewa bakal ambil.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Mr J hari ini tersangatlah boring , so apalagi Mr J pergi tanya survey kepada sebilangan rakan Mr J di facebook dan juga Yahoo Messenger mengenai :

" permakanan yang akan diambil dan dalam kuantiti yang banyak oleh golongan wanita dan juga lelaki yang sekiranya kecewa , frust serta tension". Dan dibawah ini jawapan mereka.


Responden Wanita:

Novelia Radin : Racun la.. <--bahaya tu

Imelda Binsing : rrrrrrrrrrrrrrr... (sejenis montokot , hehe )

Ceceliana Wann: aiskrim

cIk kItty: ais krim

hana Hana: makan ati... (toink!!)
hana Hana: mkn coklat la

STEVIE PRICILLA: ->tak makan apa2.tak ada selera.

Intan edwina: vanilla cokelat.

Jessica82: tgk wayang 24jam

Jenny Nayup: keropok.



Responden Lelaki:

Hiffi Salang : liquor!

Karim : Layan lagu blues , Isabella.

arjunapeon : Aku kalau frust bro , aku gi songbox, melalak sampai sakit tekak.

hitamputihkacamataku: lelaki mane bleh frust bro. aku buat deeee..je.


So, Kesimpulan kajian yang telah dibuat majoriti wanita suka mengambil makanan yang manis dalam kuantiti yang banyak dan bagi lelaki pula , ramai diantara lebih suka tidak meluahkan (simpan je dalam hati).

Itu hanya sebilangan sahaja , bagaimana dengan anda diluar sana? Aiskrim juga ke?


Salam ceria ,
Mr. J
www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.


Link Adv RM10 Monthly :Berani Tengok-Ejen Prepaid
Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?
Download Mp3 Sarawak , Malay Mp3 , Techno Mp3 . [#Blog Trick & Tips]

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©