Di Mindaku sekarang.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Cinta

Peritnya sebuah "cinta" . Cinta Mr J jauh.. tak dekat , kadang - kadang syak wasangka sering berlaku kerana jurang yang jauh lebih - lebih lagi susah nak jumpa. Kadang - kadang stress juga bila fikirkan "cinta" .

Kepercayaan

Setelah lama bercinta tapi masih wujud kurang kepercayaan pada diri Mr J, pelik kekadang terlalu cemburu dan kekadang terlalu memikirkan hal yang bukan - bukan pada " sidia " . Saya tahu , kadang - kadang sikap saya suka memarahi kerana sifat sayang dan bukan benci .

Rindu

Aku tahu "cinta" merindui aku , bergitu juga aku tapi kita akan usahakan untuk berjumpa suatu hari nanti. Mr J nak juga jumpa family "cinta" tapi sekarang Mr J baru je grade dan sekarang dah masuk sebulan Mr J mengangur sejak balik dari Seremban N9 . huh! Peritnya hidup. Sabarlah sayang.

Hidupku.

Hidupku setiap hari kekadang penuh cubaan , aku semakin gelisah , kerana aku baru sahaja berhenti kerja atas sebab untuk mencari pekerjaan di Sarawak , dan kini aku masih mencari dan mencari . Doakan aku semoga berjaya mencari pekerjaan.

Aman

Aman, bila jiwa ku kosong dan aku juga aman bila berinteraksi dengan rakan - rakan blogger yang lain bahawa aku tidak keseorangan . Aku sekarang sedang menempuh alam yang paling sukar dalam kehidupan . Iaitu alam pekerjaan.

Memancing

kosongkan jiwa tenangkan minda bila melihat air sungai mengalir dan alam sekitar ....


*maaf sekira ramai tidak faham entry ini , ini lebih bersifat masalah dalaman (peribadi) , senang bila meluahkannya.

Salam ceria ,
Mr. J
www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.


Link Adv RM10 Monthly :Berani Tengok-Ejen Prepaid
Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?
Download Mp3 Sarawak , Malay Mp3 , Techno Mp3 . [#Blog Trick & Tips]

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©