Selamat bercuti semua . Blog pun bercuti ?.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Salam sejahtera semua , semoga semua sihat - sihat belaka dan yang penting masa cuti ini makan banyak - banyak buah limau dan tak lupa Happy CNY kepada semua warga Malaysia yang berbangsa Cina . Ni hau ma... wo de ang pau na li ler.. tudia.


Tahun ini tahun Harimau dan Mr J juga dilahirkan pada tahun Harimau dan harap - harap tahun ini memberi rezeki kepada Mr J untuk dapat kerja dan juga kepada rakan - rakan di luar sana. Caiyok! gagal sekali bukan gagal selamanya betul tak.

Blog bercuti ke ? dah kalau si penaipnye bercuti ke Sabah seminggu sapa pula yang nak jadi tukang cerita kan. Dan pada jam 10 malam hari ini Mr J akan bertolak ke Miri Sarawak dan merupakan satu perjalanan yang agak jauh dengan mengambil masa 7 jam perjalanan ke Miri dari Sibu. Buka tak nak naik flight cuma nak berjimat sedikit dan sebaik sampai di Miri lebih kurang 7pagi 10haribulan Mr J kena pula tunggu jam 2 petang untuk penerbangan ke Kota Kinabalu Sabah.


Apa yang Mr J buat kat Sabah ? ha.. itu rahsia dan kalau nak tahu kena tunggu lah selepas Mr J balik dari Sabah pada 17haribulan , mungkin "merisik , jumpa awek atau celebrated Valentine Day " dan itu semua akan dijawap selepas sahaja Mr J balik ok.



*gambar di atas hanyalah gambar hiasan
*David Beckham is a Jews

Salam ceria ,
Mr. J
http://www.pengerindu.com/
http://jacky.pengerindu.com/
(Blog Bahasa Iban)
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.


Link Adv RM10 Monthly :Berani Tengok-Ejen Prepaid-Hanya 2sen
Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?
Download Mp3 Sarawak , Malay Mp3 , Techno Mp3 . [#Blog Trick & Tips]

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©