Dapatkan E-book " pengeRindu antara - bangsa - " dengan percuma sekarang!

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert


Ebook pertama daripada Mr J iaitu bertajuk "pengeRindu antara Bangsa" . Kisah ini memaparkan percintaan diantara seorang pemuda berbangsa Iban dan gadis yang berbangsa Dusun Sabah. Kisah cinta mereka telah berputik semasa pertemuan yang tak dijangkakan di LCCT .
aku merasa sedikit rimas mungkin kerana tidak pernah tangan perempuan yang memegang tanganku. Tapi rasa macam best jer . " best bah keluar sama ko , ko ni luculah, tak bosan sa keluar dengan u " kata Alice. Aku apa lagi kembang kecut hidungku mendengar pujian dari seorang wanita lebih - lebih lagi orang yang aku admire . "Puji ikhlas ke ni" balas ku . Kami pun saling tak tumpah seperti pasangan yang sedang asyik bercinta dan aku rasa ini lah peluang yang sebaik mungkin untuk ku ucapkan cinta pada....
Mampukah ungkapan cinta itu atau sebaliknya... dan sekiranya anda ingin mendapatkan Ebook Pertama yang dihasilkan oleh Mr J anda bolehlah memasukkan email anda dibawah ini. Disamping itu juga anda akan mendapat 10 Ebook Percuma seperti :

  • 300 ChickenRecipees
  • Bina Blog Adsence (menjana wang sampingan )
  • binablogdenganblogger (bagus untuk yang baru nak berkecimpung)
  • ebook blogspot custom domain (untuk sesiapa yang ingin memulakan penggunaan Domain sendiri dalam blogspot)
  • How TO Publish and Promote Yout Own Ebook. ( bagi pengemar menulis ebook )
  • Kelas Belajar Forex (Mengajar anda permulaan dalam Forex)
  • Pertemuan Billy Meier dengan Makhluk Luar Angkasa (Fiksyen , Aku minat ni)
  • Resepi Riang Ria Aidifitri (Mesti dapatkan!.)
  • The Expedition to Borneo of H. M. S. Dido (Sebuah Jurnal catatan Bristih Ke Borneo)
  • True Ghost Stories ( really true)


Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©