Berkenalan dengan Fan pengeRindu.com dari Limbang Sarawak.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Selamat menyambut Hari 1 Malaysia kepada warga Sarawak dan Sabah khusunya dan kali ini Mr J hendak membawa anda semua ke Limbang iaitu satu bahagian negeri di Sarawak dan berkenalan dengan salah seorang peminat www.pengeRindu.com iaitu Cik Felicia Jenih.

Dan kalau tidak silap bulan lepas kita dan berkenalan bersama guru daripada Sri Aman iaitu Miss Erissa Ng dengan kunjungannya ke Sibu Sarawak dan berjumpa dengan Mr J.

Cik Felicia ini merupakan seorang peminat setia weblog Mr J dan terima kasih kerana menyokong weblog Mr J selama ini , Cik Felicia ini merupakan seorang silent reader dan Mr J tahu ramai lagi silent Reader yang mengujungi Weblog pengeRindu.

Mari kita baca sedikit mengenai beliau berdasarkan soalan yang Mr J berikan ( dia jawap dalam Bahasa Iban ) :

1: Sedikit mengenai anda. (umur , lokasi etc )

Nama aku felicia jenih anak fedrick ali. org ba rumah ngangau aku kechik tajapan dah besai :P lcdak ngangau aku bknyak coz g mit suba aku ada 1.2 kg ja nti nda salah ingat ku :) aku berumur 24thn...aku ada ba limbang n membesar ba limbang mega. aku bc 4 iko diri menyadi aku ak ak tuai twin ke-2.....maia aku g mit aku besekula ba srb st. edmund limbang (darjah 1-6) Secondry ba SMK Limbang (tingktn 1-5) Form 6 ba SMK Kubong, Limbang.

Nama saya Felicia Jenih anak Fedrick Ali . Orang rumah panggil aku 'Kechik" biarpun dan besar, mereka memanggil aku dengan gelaran tersebut kerana sewaktu aku lahir beratku cuma 1.2 kg kalau tidak silap i lah. Saya ada 4 orang adik beradik dan aku yang ke 2 bersama Twin ku ( waseh kembar nih ) .. semasa kecil aku bersekolah di SRB St. Etmund Limbang (darjah 1-6) Secondary di SMK Limbang (1-5) Form 6 di SMK Kubong , Limbang.


2: Sejak bila anda mengikut perkembangan www.pengeRindu.com.

Enti nda salah ingat ku aku mula nemu page tuk since 3 4 thn. enda entu ingat ku :)
Kalau tidak silap dalam 3 - 4 tahun lepas . tak berapa ingat ;)

3: Darimanakah anda tahu mengenai pengeRindu?.

ku nemu page tok ari IB nti nda RP ...
aku tahu dari salah sebuah Forum Sarawak di IB dan RP..Tampak bergaya dengan T-Shirt Edisi Terhad daripada PengeRindu.com

Dan ucapan Mr J kepada Miss Felicia dan Kembarnya juga semoga berjaya dalam hidup dan teruskan bersama Mr J di www.pengeRindu.com sememangnya The Best Weblog in Sarawak!.


Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.
Link Adv RM5 Monthly :Berani Tengok-Ejen Prepaid
Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *
Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?
Download Mp3 atau Toturial Menarik[#Blog Trick & Tips]
Design Wonder
Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH
Wang Tsunami anda
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©