Kunjungan Mesra Guru ( Erissa Ng) daripada Sri Aman berjumpa dengan pemilik pengeRindu.com .

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Setelah dengan Rasminya baju T-Shirt pengeRindu.com iaitu edisi terhad mula disebarkan , dan kali ini Mr J menerima Kunjungan seorang Guru yang Bernama Erissa Ng .

Btw, Thank to Cikgu Erissa Ng kerana Belanja Mr J minum dan makan di Sugarbun Rest. Dan untuk Mr J , Erissa Ng merupakan seorang guru yang sememangnya senang untuk dibawa berbincang malahan untuk bergurau dan tidak lekang dengan senyumannya.

Dan Terima kasih juga dengan Erissa Ng kerana sudi membeli baju pengerindu.com daripada Mr J.


Sedikit sebanyak ucapan daripada Cikgu Erissa Ng.

Saya seorang guru, umur biarlah rahsia, berasal dari Sri Aman dan menetap di Sri Aman. Bukan pengikut setia pengerindu.com..hanya sesekali singgah untuk membaca komentar Mr J. Mengetahui tentang laman web ini dari seorang teman yang dijumpai di rumahpanjai.com setahun yang lalu. Tidak tahu banyak tentang website ini cuma sejak akhir-akhir ini bila on9 pasti akan jenguk sekejap kalau-kalau Mr J ada meletakkan berita sensasi semasa.

Ucapan kepada MR J semoga boleh menghasilkan karya-karya atau komentar-komentar yang boleh membuka mata dan minda khasnya generasi masa kini agar lebih bersifat positif dan terbuka dalam menghadapi arus globalisasi.

Terima kasih dengan kata - kata daripada Cikgu Erissa Ng , yup Mr J akan cuba tingkatkan mutu dan prestasi ( erk.. macam ayat iklan pula..) . Semoga Cikgu juga Maju jaya ok!..


Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.
Link Adv RM5 Monthly :Berani Tengok-Ejen Prepaid
Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *
Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?
Download Mp3 atau Toturial Menarik[#Blog Trick & Tips]
Design Wonder
Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH
Wang Tsunami anda
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©