Diskusi : Perempuan Mudah tergoda dengan ayat manis lelaki .

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Terlebih dahulu Mr J minta maaf dengan semua yang bernama wanita ataupun separa wanita mahupun yang merasakan diri itu wanita. Tajuk Diskusi Mr J kali ini mungkin agak "keterlaluan" bagi yang terasa .

Ini adalah mengenai tergodanya seorang yang bernama wanita atas pujuk rayu atau dengan nama glem iaitu "ayat manis" seorang lelaki.

Mengikut kajian Mr J di laman Fan Page PengeRindu di Facebook serta menjalankan survey di dalam senarai Yahoo Messenger Mr J ramai responden wanita menafikannya ( yerlah dah responden perempuan mana nak mengaku kan) . Tapi ada juga mengiyakan dengan penuh yakin kerana berpegang teguh dengan " rupa paras bukan bandingan" .

Ya sememangnya rupa paras bukanlah bandingan untuk menempuh sebuah " percintaan " , realiti individu tetap memilih yang berparas rupawan , sekali lagi Mr J tegaskan itu adalah realiti . Siapa yang tak hendak untuk mendapatkan pasangan yang kacak dan cantik ? Tapi kita redha dengan kehendakNya serta Jodoh bukanlah 100% ditentukan kita .


Ok , berbalik kepada Diskusi diatas, andakah anda setuju dengan ayat tersebut? " wanita mudah tergoda dek lelaki ? lebih - lebih lagi bila lelaki yang bertaraf Hensem seperti Mr J . Hati perempuan manalah yang tak cair mair sekiranya seorang lelaki yang mirip seperti Adi Putra , Farid Kamil serta Hans Isaac cuba mengoda anda? meh cakap kat Mr J wanita mana yang tak tergoda?

Perempuan mudah tergoda dengan ayat manis lelaki ? tapi bagaimanakah sekiranya perempuan jenis mengoda untuk kesenangan ? sebilangan menjawap 50 - 50 lelaki dan perempuan sama sahaja .


Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.
Link Adv RM5 Monthly :Berani Tengok-Ejen Prepaid
Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *
Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?
Download Mp3 atau Toturial Menarik[#Blog Trick & Tips]
Design Wonder
Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH
Wang Tsunami anda
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©