Apa kata Wanita & Lelaki mengenai Hubungan semakin goyah?

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Bila hubungan semakin suam - suam kuku maka timbulah pelbagai ragam untuk pasangan yang sedang berkasih .

Perubahan Drastik yang bakal dilihat apabila hubungan mulai goyah adalah kita akan mendengar pelbagai keluhan daripada pasangan masing - masing contohnya.

Berikut adalah perbualan daripada kumpulan wanita:

" aku rasa boy aku semakin lama semakin jarang call or sms"
" Dulu bila berjalan boy aku suke pengang tangan i tapi sekarang jalan pun laju je ".
" Sekarang i rasa i je yang selalu sms itu pun 10 sms 1 je yang dibalas ".

Itu adalah diantara rungutan bagi sebilangan wanita tetapi mungkin ada sebilangan wanita modern akan membalas dengan mengatakan " ala.. u tak pandai nak service boy u ". < --Maaf ye , ini kisah realiti . Sila abaikan perenggan diatas sekiranya anda merasakan diri anda extream.

Bagaimana pula dengan perbualan diantara Kumpulan Lelaki ?

Maaf, jawapannya senang sahaja , bab - bab hubungan mulai goyah atau suam - suam kuku ini golongan Lelaki Tidak Akan berbincang dengan sesiapa sahaja. Mr J ulangi "Tidak Akan" . Lihat bertapa besarnya ego lelaki .

Disebabkan keegoan lelaki ini wujud dengan secara langsung maka sifat untuk meluahkan kepada rakan - rakan lelaki yang lain adalah agak minimun 2% dari 100% , [ ko buatper nak luah kes cinta ko dengan aku cit!.. wekk! nak muntahlah dengan luahan lelaki cam ko ni ] <-- salah satu ayat yang bakal diterima sekiranya lelaki meluahkan kes cinta kepada lelaki. Jadi , lelaki yang mempunyai masalah cintanya akan merujuk dan mudah untuk meluahkan kepada rakan wanita dan daripada luahan masalah cintanya itu maka 60% kemungkinan bakal timbul Cinta Tiga Segi kepada sahabat wanitanya itu kerana ketelusan dan sifat yang lebih memahami masalah cinta daripada teman wanitanya sendiri. Maka tidak mustahil Lelaki itu akan berubah arah kepada sahabat wanita dan seterusnya menjadi kekasih yang baru.


Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.
Link Adv RM5 Monthly :Berani Tengok-Ejen Prepaid
Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *
Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?
Download Mp3 atau Toturial Menarik[#Blog Trick & Tips]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©