Facebook bakal melancarkan perkhimatan E-mel .

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Facebook adalah sinonim bagi semua rakyat Malaysia bahkan anak - anak kecil sekolah rendah sudah mempunyai akaun sendiri , kalau beberapa bulan yang lepas Ramai blogger serta sosial network melancarkan memerangi untuk melayari Facebook kerana ia dimilikki oleh orang Yahudi [ Mr J tak nak cerita lebih lanjut mengenai itu ] tetapi keputusannya kempen tersebut tengelam juga kerana kekuatan facebook seperti ada satu tarikan magnet yang mampu menjenuhkan pelayar untuk menlayari dalam masa berjam - jam tidak kurang juga beberapa kes dibuang kerja atas melayari facebook.

Kenapa Facebook bergitu popular sekali sehingga boleh mengalahkan beberapa sosial network yang lain seperti Myspace serta Friendster yang suatu ketika cukup popular sekali tetapi sekarang rangking Myspace dan Friendster terus turun mendadak semenjak kewujudan Facebook.

Ada satu berita baik untuk pengemar facebook , iaitu facebook yang diasaskan oleh Mark Zuckerberg bakal melancarkan pengunaan email bagi semua pengunanya " sayamrj@facebook.com " dan itu merupakan satu persaingan segit dan bakal meninggalkan atau menjauhkan ranking gmail , hotmail serta yahoo.

Kenapa kita tidak boleh lari daripada facebook? jawapannya mudah sahaja , perkhidmatan mudah dan banyak aplikasi serta carian automatik memadankan rakan - rakan lama dengan berkesan.

Dalam sehari berapa jamkah anda melayari Facebook ? tentu ada yang sampai seharian suntuk lebih - lebih lagi bila hari hujung minggu.

Jangan lupa ikuti pengeRindu di facebook.

Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.
Link Adv RM5 Monthly :Berani Tengok-Ejen Prepaid
Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *
Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?
Download Mp3 atau Toturial Menarik[#Blog Trick & Tips]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©