Ijazah Palsu dan Testimonial Gelang AC Palsu - Fazley & AC Mizal

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Pagi - pagi ini bila masuk kat berita media online macam - macam hal mengenai budak - budak artis zaman sekarang , nampak muka memang skema smart habis mengalahkan Mr J [ selalu je kalah bab stylo nih] .

Tapi satu je masalah dorang ni iaitu bila dah ada nama maka keluarlah idea untuk menipu , memalsukan dan bermacam - macam demi meningkatkan keuntungan dan kepentingan sendiri [ elo bagi artis yang serius tengah baca weblog ini sila layari " tolong jangan serius disini " ]

Dengar cerita si Fazley dah letak jawatan sebagai Pengarah di Kolejnya iaitu Fazley International Colleage. Wau! cepatnya Fazley dah mengelabah.

Ok kita tingalkan mengenai si Fazley ini maka sekarang kita terjah si Ac Mizal pula yang tengah hangat dengan testimonial Palsu mengenai Gelang "ajaib" nya itu difahamkan Syarikat Ac Mizal tiada lesen sah untuk jualan langsung . Mari kita tengok bagaimana rupanya Testimonial Palsu tu , dengar cerita main copy paste je?:.



Gambar diatas adalah testimonial di facebooknya. Mari kita tengok Testimonial asal.Testimonial di atas adalah diambil daripada testimonia lamanya lihat gambar dibawah:


Anda nampak persamaannya?



Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.
Link Adv RM5 Monthly :Berani Tengok-Ejen Prepaid
Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *
Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?
Download Mp3 atau Toturial Menarik[#Blog Trick & Tips]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©