Mana Butang "Dislike" Facebook?

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Nak Mr J terangkan apa itu Facebook? em.. facebook adalah satu daripada berpuluh rangkaian sosial di dalam internet dan bla bla bla... Sebenarnya Mr J bukan nak cerita pasal sejarah Facebook tetapi nak komplen sedikit mengenai "sistem" facebook , iaitu mana butang "dislike" ? Mr J dah muak bila lihat like like like je ... benda yang tak patut di'like' pun kena like .

Andai kata anda sedang bersedih dan menyuarakan kesedihan anda di "wall post" facebook anda dengan pantas sebilangan rakan - rakan anda terus menekan "like" dan itu bermakna mereka "suka" anda sedang bersedih mahupun berduka.

Itu hanyalah sebahagian daripada kekurangan Facebook yang sangat ketara tetapi belum ada yang menyuarakan . Mungkin selepas ini pengasas akan menambahkan butang "dislike" . Itupun kalau "dia" baca . Tak faham Bahasa Melayu? tak mungkin , google translate kan ada.

Bonus:
1:All in 1 Home Player (3gp,flv,mkv,and more) MKV+HomeCinema+Coreaac.rar - 14.2 MB
2:Youtube Downloader + Player : Youtube Downloade + Player.rar - 19.1 MB
Subscribe untuk mendapatkan pelbagai aplikasi penting dan 167 flash game Percuma.
Siapakah Mr J? untuk mengenali beliau dengan lebih dekat lagi sila rujuk di "Testimoni" .
Bookmark and Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©