Semakin banyak laman perkongsian file ditutup.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Mr J sedikit terkilan kerana ramai website yang menyediakan perkongsian di alam maya banyak yang mengalah dan banyak juga yang telah menutup perkhidmatan mereka.

Mr J ada account di uploading.com dan dimana account Mr J ada $8.00 lebih Dolar tu , nampaknya penguna di internet sekarang tidak dapat untuk mendapatkan movie atau file secara percuma "download" Mr J pun tak dapat nak upload di host mana sekarang .

Kalau nak beli Hosting sendiri boleh tapi FBI sekarang tengah membanteras cetak rompak di internet last - last kena suspen account Mr J .

Sekarang Mr J jadi budak baik , tiada lagi Movie untuk di Upload & Download . Dibawah ini adalah senarai laman yang menyediakan perkongsian file tetapi banyak yang dah "down" .




Not Working:

Megaupload - gone (to jail I think)
Filesonic - gone (site still works but sharing disabled - affiliate earnings missing presumed stolen - some accounts terminated)
Filejungle - gone (site still works but sharing disabled)
Fileserve - gone (site still works but sharing disabled - many accounts also terminated - affiliate earnings missing presumed burried in a field somewhere)
Groovefile - gone (site fails to load)
Filebeep - gone (site fails to load)
247Upload - gone (site fails to load)
Wupload - gone (site still works but affilitate system disabled)
Duckload - gone (to jail I think)
Filepost - closed affiliate program - have paid at least some affiliates
Uploading.com - Gone as of midnight tonight (at least they told us)
Sharedragon - gone
Mediafire - closed affiliate program (site still working)
Eatbytes - gone
FileForge - Gone
Hotfile - gone
Zupload - gone
4shared - closed affiliate program - site still works
Glumbouploads - closed affiliate program - site still works
Videozer - gone
Vdeobb - gone
Letitbit - seems to have closed it's affiliate program - site still working


Bonus:
1:All in 1 Home Player (3gp,flv,mkv,and more) MKV+HomeCinema+Coreaac.rar - 14.2 MB
2:Youtube Downloader + Player : Youtube Downloade + Player.rar - 19.1 MB
Subscribe untuk mendapatkan pelbagai aplikasi penting dan 167 flash game Percuma.
Siapakah Mr J? untuk mengenali beliau dengan lebih dekat lagi sila rujuk di "Testimoni" .
Bookmark and Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©