Keputusan Pilih Kasih 3 - 22/04/2012 Milik Reen Rahim.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Mr. J baru sahaja balik daripada menghadirkan diri dari jemputan Pentas Pilih Kasih ke 3 di Kompleks Penyiaran Tuanku Muhammad, Sungai Gadut. Negeri Sembilan .

Keseluruhan acara agak "membosankan" ( pendapat peribadi sahaja ) .

Terdapat 2 wakil dari Sarawak senegeri dengan Mr. J iaitu Marina Jose 23 tahun, dan Heri Aszmo, 24 tahun

Btw , kehadiran tidak sia - sia kerana orang kampung iaitu Marina Jose, 23 tahun, Sarawak memenangi tempat ketiga .

Marina Jose, 23 tahun, Sarawak memenangi tempat ketiga Pilih Kasih 3 .

Heri Aszmo, 24 tahun juga berasal daripada Sarawak.

Permulaan Pentas Pilih Kasih ke 3 dimulakan dengan Band yang cukup mantap iaitu Le Rumble dan band ini menjadi peranan yang penting dalam acara keseluruhan selepas itu "Monolog" setiap perserta Akhir .

Akhir pula , Liyana Jasmay menyanyikan sebuah lagu dan kelihatan Liyana Jasmay agak mengecewakan para peminat kerana nyanyian yang agak "kaku" serta kelihatan tidak bermaya.


Pengurusan - Pada pemulaannya Mr J serta dua orang lagi rakan diberikan tempat duduk Khas B1 , B2 , B3 iaitu khas untuk para Bloggers tapi entah kenapa setelah itu dipindahkan tempat duduk ke kawasan "TM", Mr J agak terkilan juga ataupun "memang" Pilih Kasih?.

Reen Rahim telah dipilih selaku Juara bagi Program Realiti Pilih Kasih Musim Ketiga yang berlangsung di Kompleks Penyiaran Tuanku Muhammad, Sungai Gadut dekat sini malam ini.


Naib juara iaitu Hakim Yazid menerima (RM5,000), dan tempat ketiga iaitu Marina Jose menerima (RM3,000) dan beberapa hadiah iringan sumbangan Bank Simpanan Nasional dan Telekom Malaysia Bhd. Sementara itu Sora Sojangi telah dipilih oleh pihak TM sebagai ‘Pelakon Terbaik Pilihan TM’.

Pembaca setia yang bertuah turut serta hadir dan dijemput ke Pentas Pilih Kasih di Negeri Sembilan. Mr. Harry dan Mr. Mat.

Tempat Duduk mula adalah dibahagian kedua hadapan sebelah kiri sebelum dipindahkan.


Jika anda merasakan Weblog ini menarik sila undi sekarang di http://www.wwwow.my/ .

Bonus:
1:All in 1 Home Player (3gp,flv,mkv,and more) MKV+HomeCinema+Coreaac.rar - 14.2 MB
2:Youtube Downloader + Player : Youtube Downloade + Player.rar - 19.1 MB
Subscribe untuk mendapatkan pelbagai aplikasi penting dan 167 flash game Percuma.
Siapakah Mr J? untuk mengenali beliau dengan lebih dekat lagi sila rujuk di "Testimoni" .
Bookmark and Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©