Updated! IRA si pendera Bayi, bayi dicubit dan dipukul kejam!

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Sekiranya anda seorang pelayar facebook maka kemungkinan anda mengetahui dimana kisah kejam seorang penjaga bayi memukul tanpa belas kasihan seorang bayi dibawah jagaannya.

Video tersebut telah dimuatkan di Youtube pada 8 May 2012 oleh pengguna yang berprofile 'suratpajak' .

*Terdapat sedikit "kekurangan" maklumat di video tersebut , masih tidak dipastikan samada pendera itu juga adalah Ibu kepada Bayi tersebut.

Update : Sesetengah sumber mengatakan bahawa ini adalah kejadian Tahun lepas dan Wanita tersebut telah ditangkap.Dipercayai Video tersebut telah tersebar di dalam youtube dan juga facebook beberapa hari yang lepas dan aslinya video itu adalah dari prilaku Warga Malaysia.

Jadi sekiranya anda seorang yang bekerjaya maka tugas sebagai "Ibu" tidak seharusnya diabaikan malah "diberikan" kepada orang yang belum tentu lagi "sifat' keibuannya.


Si pendera itu dipercayai bernama "Ira atau kak Yah" ( seperti mana dalam audio video )


Yang membuatkan Mr.J sedikit pelik kenapa si Perakam Video ini tidak cuba menghalang atau kemungkinan si perakam video ini dalam "ketakutan" melihat tingkahlaku si Ira yang seperti kerasukkan ?.

Update

Banyak juga mengkritik prilaku si perakam video ini dikatakan "bersubahat" . Terkini dibawah ini adalah jawapan daripada Perakam video bayi yang didera.
Bonus:
1:All in 1 Home Player (3gp,flv,mkv,and more) MKV+HomeCinema+Coreaac.rar - 14.2 MB
2:Youtube Downloader + Player : Youtube Downloade + Player.rar - 19.1 MB
Subscribe untuk mendapatkan pelbagai aplikasi penting dan 167 flash game Percuma.
Siapakah Mr J? untuk mengenali beliau dengan lebih dekat lagi sila rujuk di "Testimoni" .
Bookmark and Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©