Bicara Hati Mr.J mengenai kejadian "Rogol & Bunuh" di Kota Marudu, Sabah serta Cadangan Hukuman untuk 5 warga Pakistan tersebut.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Rata - rata rakyat Sabah tak kurang pula Sarawak masih lagi marah dengan kejadian yang menimpa seorang gadis di kota marudu yang dirogol dan dibunuh oleh 5 warga asing Pakistan pada 26/11/2012 .

Kebanyakkan warga Sabah amnya diselubungi kesedihan kerana kini mereka bukan sahaja ketakutan membiarkan anak - anak khasnya gadis dan perempuan keluar bersedirian.

Mr.J memang pantang sekali mendengarkan kisah rogol dan bunuh ini! , andai tiada undang - undang sudah lama undang - undang lama adat Sabah serta Sarawak memenggal kesemua kepala keturunan Pakistan dan mengantungkan kesemua kepala warga Pakistan ini di tiang lapangan terbang Kota Kinabalu supaya menjadi 'warning' bagi semua orang asing apabila menjejak kaki ke tanah borneo yang lebih dikenali "The Land of Head Hunter" suatu ketika dahulu.


Inilah KEDAI PAKISTAN ( merujuk gambar diatas ) di Pekan Goshen Kota Marudu. 5 Orang Warga Pakistan yang bertanggungjawab ke atas pembunuhan gadis bawah umur di Kota Marudu adalah pekerja di tersebut.

Dibawah ini adalah Cadangan Hukuman bagi 5 warga Pakistan tersebut :
1. Mencucukkan mata mereka dengan jarum - jarum halus setiap 20 minit dan biarkan mereka merasai kesakitan ,
2. "anu" si perogol akan Mr.J sapukan dengan madu dan biarkan lebah menyengatnya.
3.  Hiriskan "anu" si perogol tersebut dengan sembilu selepas itu picitkan air limau nipis!.
4.  Sebelum membunuh perogol tersebut , hantarkan kelima - lima kepada ahli keluarga atau saudara terdekat  mangsa untuk di letakkan di atas bara api .
5.  Ikat mereka berlima dan heret di seluruh bandar - bandar di Sabah.

Mungkin Hukuman Cadangan ini tidak bergitu berat bagi anda , anda boleh usulkan contoh hukuman diruangan komen dibawah.


pix credit : Suara Sabah Fb

Bonus:
1:All in 1 Home Player (3gp,flv,mkv,and more) MKV+HomeCinema+Coreaac.rar - 14.2 MB
2:Youtube Downloader + Player : Youtube Downloade + Player.rar - 19.1 MB
Subscribe untuk mendapatkan pelbagai aplikasi penting dan 167 flash game Percuma.
Siapakah Mr J? untuk mengenali beliau dengan lebih dekat lagi sila rujuk di "Testimoni" .
Bookmark and Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©