Bagaimana mengenali wanita Gedik serta ciri Gedik.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Baiklah , kali ini Mr.J ada satu kajian yang baharu sahaja disiapkan dan diharap sebilangan wanita tidak akan terasa dengan hujah yang diberikan dibawah dan untuk pengetahuan semua dibawah ini adalah hasil daripada kajian dibuat selama sebulan dengan memerhatikan keadaan sekeliling dan khusus khas untuk lelaki sahaja.

Bagaimana mengenali wanita gedik?
Wanita Gedik atau Syok Sendiri lebih berperwatakkan keanakan dan sentiasa 24jam boleh merajuk dan senang dipujuk walaubagaimanapun wanita kategori ini selalunya mempunyai ramai kawan lelaki tetapi susah untuk diambil 'kesempatan' dalam kegedikannya.

Wanita Gedik ini bersikap "terover" dengan segala tingkahlakunya tetapi bukanlah bersikap "terkinja-kinja" kerana dua perkara tersebut adalah berbeza sekali.

Kegedikkan mereka sebenarnya adalah kemungkinan adalah seorang anak yang manja yang selama hidupnya dimanjakan justeru setelah dewasa kegedikkan semakin serius dikalangan rakan - rakannya. 

Tidak dinafikan bahawa "Gedik" ini lebih cenderung kepada prilaku yang agak tidak senonoh tetapi tidak semestinya si Gedik ini senang untuk didampingi . 

Ciri - Ciri Wanita Gedik
1. Manja terlebih
2. Mesti diberi perhatian 24jam
3. Mudah tersinggung
4. Bakal membuat rakan wanita 'tidak senang'
5. Sering dipulau
6. Sering menangis walhal perkara kecil
7. Sering meluahkan perasaan di Facebook.
8. Mengada - gada
9. Merasakan dialah yang ter'cun' di dunia
10. Sering membayangkan Pelakon Sasa / Seksi umpama kekasihnya
11. Suka mengambil gambar di toilet.
12. DuckFace.
13. Post Status "eh.. boringnye tak adeke lelaki yg nak chat dgn i? / ader stalkerlah kat fb i~"
14. Mudah Perasan

Diatas adalah ciri - ciri ringkas mengenai wanita gedik disini Mr.J hendak ingatkan bahawa tidak semestinya ciri diatas menyamai 100% prilaku wanita gedik.


Bonus:
1:All in 1 Home Player (3gp,flv,mkv,and more) MKV+HomeCinema+Coreaac.rar - 14.2 MB
2:Youtube Downloader + Player : Youtube Downloade + Player.rar - 19.1 MB
Subscribe untuk mendapatkan pelbagai aplikasi penting dan 167 flash game Percuma.
Siapakah Mr J? untuk mengenali beliau dengan lebih dekat lagi sila rujuk di "Testimoni" .
Bookmark and Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©