Gempar & Eksklusif !! Gambar Penampakan Hantu Langsuir Menganas!!

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Ini adalah Eksklusif bagaimana untuk mengambil gambar hantu dan caranya adalah 10 tin Carlsberg , 1 ekor ayam goreng , 4 bungkus kuaci dan 5 kotak rokok.

Gambar Rakan Mr.J iaitu Douglas telah diguna untuk kajian hantu ini ~ :)

Adakah anda percayai kepada Hantu pada masa sekarang ? Jika ya maka teruskan sahaja kerana Mr.J tidak mempunyai kuasa untuk menghalang anda untuk tidak percaya atau sebaliknya.

Bulan lepas kita dikejutkan beberapa akhbar mengenai 'gadis terakam gambar hantu' dan ramai yang percaya tetapi ramai lagi yang mengatakan bahawa itu adalah gambar palsu.

Jadi disini Mr.J ingin memperlihatkan kepada pembaca semua bahawa untuk membuat Gambar Hantu Palsu tidaklah bergitu susah sangat . 

Caranya hanya mengabungkan dua gambar iaitu gambar sebenar rakan anda dan juga gambar hantu yang boleh diperolehi di carian google.

Adakah anda rasa tertipu dengan Tajuk Mr.J kali ini ? " Gempar & Eksklusif !! Gambar Penampakan Hantu Langsuir !! " . Betullah , dibawah ini adalah Gambar Penampakkan Hantu Langsuir yang seakan - akan senyum dan bergembira .


Rujuk gambar diatas dimana Mr.J telah memanipulasikan Gambar Hantu dan Gambar Asal , semuanya tidak mustahil dan anda juga boleh membuat 'kecoh' dengan menggunakan Photoshop CS1 sahaja.

Tonton Tutorial Gambar Hantu dari Mr.J


Andai Mr.J lahir pada zaman 60an-90an mesti dah kaya Mr.J menjual gambar - gambar palsu untuk majalah misteri .


Bonus:
1:All in 1 Home Player (3gp,flv,mkv,and more) MKV+HomeCinema+Coreaac.rar - 14.2 MB
2:Youtube Downloader + Player : Youtube Downloade + Player.rar - 19.1 MB
Subscribe untuk mendapatkan pelbagai aplikasi penting dan 167 flash game Percuma.
Siapakah Mr J? untuk mengenali beliau dengan lebih dekat lagi sila rujuk di "Testimoni" .
Bookmark and Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©