Siapakah Melissa Francis yang bakal mengugat Kategori Artis Wanita Stailo bersama Lisa,Nora,Yana & Stacy.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Tentu ramai yang bertanya siapakah Melissa Francis dan dari manakah dia datang adakah Artis Luar Negara? Tidak sama sekali cuma Melissa Francis dari 'oversea' dari Sarawak iaitu Bumi Kenyalang .


Melissa Francis semakin menyerlah semenjak bermula tahun 2011 lagi dan hampir kesemua Album terbarunya meletup bagaikan goreng pisang dan fenomena Melissa Francis cukup kuat di Sarawak boleh dikatakan semua warga Sarawak mengenali beliau. Melissa Francis artis Dayak Iban yang banyak mengunguli Anugerah Artis Sarawak. 

Artis Wanita Stailo
1. Lisa Surihani
2. Yana Shamsudin
3. Melissa Francis
4. Nora Danish
5. Stacy

Artis Lelaki Stailo
1. Aaron Aziz
2. Adi Putra
3. Awal ashaari
4. Shaheizy Sam
5. Zizan Razak

Dibawah Petikan daripada Portal MuraiPengumumannya telah dibuat sebentar tadi di Hotel Holiday Villa, Subang bersempena pengumuman 5 finalis bagi 13 kategori utama ABPBH 2012.

Dengan adanya dua kategori baru itu, membuktikan bahawa penampilan setiap selebriti cukup dititikberatkan berat sehinggakan pihak penganjur ABPBH telah mewujudkan dua kategori bergaya berkenaan.Sehubungan itu seramai 10 orang artis telah disenarai pendek dalam dua kategori berkenaan. Lima mewakili Artis Wanita Stailo dan lima lagi untuk Artis Lelaki Stailo.

Kategori Artis Wanita Stailo, saingan pastinya akan berlaku di antara Lisa Surihani dan Nora Danish yang dilihat bukan sahaja pandai menjaga tatacara berpakaian, malahan populariti mereka di laman sosial juga nyata bukan calang-calang.Tiga lagi finalis yang dipilih untuk kategori Artis Wanita Stailo iaitu Yana Shamsudin, Stacy dan Melissa Francis. 

Nanti dulu, siapakah Melissa Francis? Dia adalah penyanyi Iban yang semakin dikenali ramai dan berjaya menembusi kategori ini.

Tarikh tutup pada 13 Mac ini.Apa yang diharapkan, peminat dapat mengundi dua kategori ini dengan melihat hakikat sebenar dari sudut gaya seseorang selebriti itu dan bukannya dari popularitinya semata-mata. Fahami maksud sebenar Stailo sebelum undian dibuat.


1:All in 1 Home Player (3gp,flv,mkv,and more) MKV+HomeCinema+Coreaac.rar - 14.2 MB
2:Youtube Downloader + Player : Youtube Downloade + Player.rar - 19.1 MB
Subscribe untuk mendapatkan pelbagai aplikasi penting dan 167 flash game Percuma.
Siapakah Mr J? untuk mengenali beliau dengan lebih dekat lagi sila rujuk di "Testimoni" .
Bookmark and Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©