Siapakah Kekasih Baru Hafiz Si Awan Nano , Izzah Zie Si Puteri Gunung Santubung Jawapnya. Lega Hati kamek Owang Sarawak.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Siapakah Kekasih Baru Hafiz artis kelahiran Sarawak ? Jawapannya serta klunya ada di akaun twitter Hafiz, Hafiz kini dilihat lebih mesra dengan seorang gadis yang dipercayai asal kampung dengannya iaitu Sarawak nama bernama  Izzah Zie.


Baru-baru ini Hafiz telah memuat naik beberapa gambar mesranya menerusi Instagram bersama dengan wanita yang hanya dikenali dengan nama Izzah Zie berasal dari Sarawak.

Malah Hafiz sendiri pernah membuat pengakuan bahawa dia kini sedang hangat bercinta dan menjelaskan wanita bertuah itu bukan dari kalangan orang industri hiburan.

“Dia bukan orang seni dan tidak mahu identitinya diketahui umum. Jadi saya tidak boleh dedahkan lebih terperinci mengenai dirinya.

“Cukuplah saya akui saya sedang bercinta sekarang,” kata Hafiz


Bonus:
1:All in 1 Home Player (3gp,flv,mkv,and more) MKV+HomeCinema+Coreaac.rar - 14.2 MB
2:Youtube Downloader + Player : Youtube Downloade + Player.rar - 19.1 MB
Subscribe untuk mendapatkan pelbagai aplikasi penting dan 167 flash game Percuma.
Siapakah Mr J? untuk mengenali beliau dengan lebih dekat lagi sila rujuk di "Testimoni" .
Bookmark and Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©