"Jump from the building is crazy thing.. i will close my eyes forever.." status terakhirnya..dan siapakah Gulam Larkins?

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Salam Sejahtera dan Salam 1Malaysia serta Salam 1Borneo,

Terbaru berita yang amat mengejutkan berlaku di Central Point Kota Kinabalu pada 9 Mei 2014, Sabah dimana seorang wanita bertindak terjun daripada bangunan tersebut dan mengakhiri episod cintanya kepada seorang pemuda yang dipercayai bernama Gulam Larkins ( mungkin nama samaran facebook ).


Wanita yang bernama Hasrina Chee ( Takziah kepada saudara keluarganya ) dikatakan sempat mengemaskini status terakhirnya di facebook peribadinya dengan beberapa tulisan yang kelihatan seperti putus asa dengan seorang pemuda yang bernama Gulam Larkins.

"Jump from the building is crazy thing..... i will close my eyes forever.."
Mr.J tidak mahu mengadili sesiapa dalam kejadian ini, bahkan agak sebak bila membaca status facebook nya. 

Mungkin ramai diantara anda akan mengatakan bahawa ini satu tindakkan yang tidak rasional dibuat oleh wanita tersebut dan ramai juga akan menyalahkan si lelaki dalam hal ini. 

Wanita mempunyai hati yang lemah dalam soal percintaan dan acap kerap sekali mendengar berita yang kurang enak yang melibatkan wanita dalam mengenai soalnya cinta kerana ianya melibatkan sebuah perasaan yang amat tinggi sekali. 

Salam Takziah,
Mr.J
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©