Buaya Sungai Karap MENGGANAS!! Mangsa Ramlee Tagalan masih hilang dipercayai dibaham BUAYA.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
MARUDI - Penduduk Kampung Rumah Panjang sekitar Kem Siang Trading dikejutkan dengan kejadian seorang pemuda bernama Ramlee Tagalan yang berusia 26 tahun telah di baham seekor Buaya yang dikatakan sepanjang 6 meter.

Lingkungan jam 7.00 malam, Mangsa dipercayai sedang mandi dengan beberapa rakannya di tebingan Sungai Karap awal malam tadi.

-bukan gambar sebenar-
Panggilan kecemasan telah diterima oleh Balai Bomba dan Penyelamat Marudi sekitar jam 7:50 malam yang dimaklumkan kehilangan seorang penduduk rumah panjang.

Para Penduduk Kampung membuat pencarian dengan serta merta dan sehingga larut malam tadi namun mangsa Ramlee masih tidak dapat dikesan.

Sehingga lewat malam ini, Ramlee masih gagal dikesan oleh penduduk kampung yang menghubungi pihak berkuasa bagi mendapatkan bantuan. 

Bagaimanapun, ketibaan Penyelamat dan Bomba tidak dapat melakukan operasi mencari berikutan keadaan gelap serta perjalanan yang jauh untuk ke lokasi kejadian Operasi mencari akan dimulakan pada awal pagi ini iaitu 3 December 2014.

- Mr.J

____________________________________________________________________________
+ Apa Kata Mereka Tentang Blog & Mr.J, Klik + "Testimonial" +
Aluwi Sharkawi - "you are the best bro!! thums up.."
Man Pengayau Sibu - "blog jacky memang best kreatif wei."
Amylea - "hai mr.j. suka sangat visit blog ni.. even bila ...."
Eyna Nina - "Mr j org iban?slm ni i ingatkn org..lancar tulisan"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©