Keni cara ngelengka ke laki - Perminta ari Wilder -

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Wilder said...

jiki..keni cara ngelengka ke laki deh? uji padah dia ah...weks...huahuahua

Bakani cara keni cara ngelengka ke laki.

Kok Bungai Pengrindu nyaut " bakaniii deh???... Kokkk Sapa... Kokkk kami meh~~~ " . nya ia bala indu udah angkat pelaba aku engka geram mimit kini laban maca post ke arinya ianya Bakani deka ngelengka ke indu . Tuk kira berbalas - balas pantun piakk ia Wilder.. ihhi.. Anang nguai narit seput lok nyat.... jap .. nginsap dulu mikir ke ia.. 5minit k..

4 menin 30saat.....




3 menin 20saat.....





2 menin 10saat.....




1 menin 08saat.....







Bha.. bakani ooo.. yau semak 2 batang insap disedut bendar mikir.. kak pegai sigi udah pengawa Bungai Pengrindu aka dukter love kokk ia... baca nya kitak ke indu :

  1. Tetiap hari panduk ke nuan magge mee anjung ngagai rumah ia.. ambik kok ia " nda nemu nyumai indu tuk enggai ku ke ia" diak ia alu ninggal ke indunya..
  2. Tetiap hari nuan minta ia Topup ke hp then nuan anang call ia ambik ke ia ngantik , then nn anjung ke sms baru madah ke diri minta topup baru. .
  3. Maia diting anang mandik , ambik ke ia lari and slow2 alu badu diting and berjaya nn ngelengka ke lakinyak.
  4. Kepat buk nuan jadi pandak and ngena tacut laki , jalai rigang2 maia diting.
  5. Ngagak utai ke enda disuka ia.
  6. Anang ngelayan apa2 jenis komunikasi enggau ia.. membisu selama 6bulan.
  7. *Ngemalu ke lakinya depan bala maio baka Tarit enggau tacut ia depan bala kaban indu nuan. ikhikhikhiihihk
Asaiku nyak aja ulih diberiku... Kajian terlalu kurang laban Bungai Pengrindu bedau bebalik jadi Ladiess gituu aha...



Nyak aja ari Bungai Pengrindu ,





Enti nuan rindu ke Blog Bungai Pengrindu tau Follow / Subscribe Blog ambik nemu utai ke baru - baru di post Bungai Pengrindu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©