Free Flash Maker - 5star best-

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
WasSSap Babeh~ . Busy nak mampuih harini, busy - busy jugak kan mengular jangan ditinggalkan , tak salah mengular kalau ada niat baik.. baikkKKk kerr~ haha.. ok ok .. ni i ada satu benda nak cakap.

Sedang asyik bercinta asyik berjalan , bukan jalan - jalan , tinjau - tinjau Pak Cik google sebab nak buat Flash Player Free hihihi. Tetiba i jumpa satu site yang sangat menarik hati dan memang da bomb~ T_T . Iaitu wix.com . Selepas korang siap buat Flash korang sendiri the korang boleh embeb code and letak kat mana - mana platform yang menyokong HTML / Java .

Cara nak edit and create tak lah susah sangat , kalau i boleh buat u'all lagi boleh kan.

Lihat contoh i punya tadi. dalam 2 jam siap itu pun sebab ada ganguan teknikal:









Visit Raban Gempuru Ruai Randau Iban @ mIRC

Iklhas ,
Mr.J @ Bungai Pengrindu
Admin
www.pengerindu.com



Don't forget to Follow / Subscribe
Bungai pengrindu


Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH


Add to Google Reader or HomepageSubscribe in NewsGator OnlineAdd to My AOLAdd to netvibesSubscribe in BloglinesAdd to The Free DictionaryAdd to PlusmoSubscribe in NewsAlloyAdd to Excite MIXAdd to netomat HubAdd to fwickiAdd to WebwagAdd to Pageflakes

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.Pengerindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©