GENGBLOGGER - " 1Malaysia , 1Blogger di GENGBLOGGER! "

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
GengBlogger nama diberi dan disitulah komuniti kumpulan masyarakat blogger Malaysia tak kira sama ada Muda atau Tua dan yang penting anda berstatus Rakyat Malaysia . Jika anda masih tidak mengenali apa itu gengblogger Mr J sarankan supaya daftar dahulu atau terus ke laman web gengblogger iaitu http://gengblogger.com/ .

http://img687.imageshack.us/img687/6786/ppppo.jpg

Mesti ramai yang tertanya - tanya , apa yang menarik jika anda mendaftar sebagai ahli gengblogger ini? . Di dalam gengblogger , anda dapat mengeratkan persahabatan diantara rakan - rakan blogger yang lain di ruangan sembang di dalam gengblogger tidak hanya bersembang sahaja dan sekiranya ada membuat entry atau posting terbaru diblog anda anda boleh "ping" kan di dalam gengblogger untuk memberitahu rakan - rakan anda mengenai update terbaru didalam blog anda , dan sekaligus akan menambahkan pengujung ke dalam Blog anda , menarik bukan?


ppppo.jpg

Gengblogger adalah mengunakan Bahasa Malaysia sepenuhnya kerana gengblogger adalah khas kepada Rakyat Malaysia sahaja dan selaras dengan menyahut cabaran 1Malaysia yang dikemukakan oleh Perdana Menteri Kita .

1Malaysia! Kita bersama bukan kerana warna Kulit! Kita bersama kerana kita semua Rakyat Malaysia adalah BANGSA MALAYSIA! .
Anda mesti bersama kami di GengBlogger! kerana
1Malaysia , 1Blogger di GENGBLOGGER!!!
Daftar sekarang!


Salam ceria ,
Mr. J
www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.


Link Adv RM10 Monthly :Berani Tengok-Ejen Prepaid
Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?
Download Mp3 Sarawak , Malay Mp3 , Techno Mp3 . [#Blog Trick & Tips]

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©