Binatang paling pelik di dunia. World most weird animal "sloth" .

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Binatang paling pelik bagi Mr J adalah milik "sloth" . Dari Mr J kecil dulu selalu je perhatikan dan membuat sedikit kajian ala saintis terkenal , "Sloth" , nama dalam melayu Mr J tak tahu , Mr J panggil binatang ni adik beradik alien yang datang jatuh bersama tahi bintang pada zaman dahulu lalu menetap di bumi . hehe , itulah kajian Mr J .

http://damanlovett.files.wordpress.com/2009/08/sloth20051small.jpg

"Sloth" atau adik beradik alien pokok ini tersangatlah lemah lembut biarpun berkuku tajam dan pajang tapi pergerakkan agak "slow montion" , kalaulah sloth ini berdekatan pokok rumah Mr J , dah lama agaknya kena balingan selipar jepun .



Muka sloth sentiasa tersenyum riang.

Sekali pandang muka sloth ini selalu sangat senyum , agaknya gilor meroyan kot . Pelik sesangat . Selalunya sloth ini tidak lari bila didekati dan bila nak lari pun slow juga aduhai.. mengalahkan siput babi pulak.

Dan dengan ini rasminya Mr J mengatakan bahawa "Sloth" si binatang senyum selalu telah mengalahkan kesemua binatang pelik di dunia ini. cait.... poyo je. . cauzzz.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©