Soalan Paling Susah hendak Jawap.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Berikut adalah soalan yang paling susah hendak dijawap oleh mana - mana manusia di bumi ini apatah lagi alien dan sekutunya otomen taro serta gaban.

 • Kenapa Kucing pantang nampak tikus mesti nak kejar? kenapa tak kejar haiwan lain.
 • Kenapa Anjing pantang nampak Kucing ?Kenapa Anjing tak kejar haiwan lain seperti tenuk atau kambing.
 • Apabila Haiwan keluarga Burung wujud didunia iaitu ayam , yang manakah terlebih dahulu keluar telur atau ayam? kalau telur siapa pula keluarkan Ayam ? dan kalau Ayam siapa pula yang nak keluarkan telur? . Pening - pening .
 • Orang kata Kucing suka makan Ikan atau Kucing mesti dah serasi dengan pemakanan seperti Ikan sedangkan Ikan bukanlah habitat makanan kucing dan kucing mana boleh terjun sungai tangkap ikan.
 • Kalau perempuan berjalan lengang lengok kangkung tambah lagi seksi mesti lelaki seperti Mr J akan pandang dan terus memadang , kenapa yek? :P . Orang cakap untuk lelaki Normal.
 • Kenapa Siput Babi dinamakan Babi sedangkan siput babi tak ada kaitan langsung dengan kerabat "kerbau pendek" . Pelik bukan.
 • Gerak geri perjalanan"Itik" sering dikaitkan dengan ...... siapa?.
 • Kadang - kadang "kita" berlakon pura - pura sakit untuk mendapatkan MC daripada doktor dan kadang - kadang doktor pula percaya 100% yang kita sakit sedangkan kita tak sakit. hehehe..
 • Kalau orang tanya dan mesti jawap dengan jujur soalan " Pernahkan awak mencuri sepanjang hidup anda sekarang?" . Tak kiralah curi pemadam , curi pensil , curi buah jiran , curi guli kawan masa kecik - kecik .
 • Kenapa warna "Merah Jambu" sering dikaitkan dengan lelaki lembut dan kenapa Lelaki segan pakai baju atau semua jenis barangan berwarna Merah Jambu. ( Majority).
 • Berapa Saiz pingang awak?

Macamana kawan - kawan ? senang tak jawap .


Salam ceria ,
Mr. J
www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.


Link Adv RM10 Monthly :Berani Tengok-Ejen Prepaid-Hanya 2sen
Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?
Download Mp3 Sarawak , Malay Mp3 , Techno Mp3 . [#Blog Trick & Tips]

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©