Beriklan dan Dana untuk www.pengerindu.com terus aktif.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
Bukan Sekadar Weblog Biasa - Sejak 2009 "Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Weblog Ini dimilikki Persendirian tidak terikat dengan mana - mana pihak dan Blog ini didaftarkan pada 9 July 2009 dan kini telah pun berusia 6 tahun ( 2014 ).


Blog ini juga "mesra" google search engine dimana carian untuk "www.pengerindu.com" memaparkan sebanyak 550k carian mengenai dan juga berada di Ranking ke 2 di PageRank Free Page Rank Tool anda boleh menyemak di Page Ranking Checker .

kemaskini 25 November 2014
Data menunjukkan Nisbah Pengujung adalah lebih dari 2 ribu lebih dalam sehari manakala Purata Bulanan adalah sebanyak 170 ribu lebih jumlah pengujung .

Kunjungan lebih daripada 2000 pelawat dalam tempoh sehari adalah pontensi besar iklan anda dikunjungi.  Jumlah pengujung akan meningkat pada waktu - waktu tertentu .

Jika anda ingin meluaskan memperkenalkan perniagaan ke Sabah & Sarawak maka Blog ini merupakan Platform Terbaik untuk anda.

Weblog ini juga mempunyai banyak tarikkan kerana keunikkan tersendiri, bukan itu sahaja Jika anda mendaftar untuk beriklan secara tidak langsung Iklan anda akan dipaparkan di PengeRindu Facebook Fanpage untuk Pin Post dalam jangka waktu selama 3 - 7 hari.


Jenis - Jenis Pengiklanan yang disediakan:

Header Banner - RM 80/sebulan : 
Iklan Bergambar bersaiz 728 x 90 , paparan didalam  setiap artikel. ( Kami akan menyediakan Banner untuk anda )

Iklan Teks Url - RM10/seminggu : 
Kreatifkan Iklan berbentuk 'ayat' , ayat yang menarik akan menaikkan pengujung ke page anda.

* Eksklusif Sebagai Penaja * ( CLOSED / Tidak disediakan )
Berminat? Syarat beriklan Bersaiz Leader Board (VIP SPACE) di Paparan Utama , sila hantar WeChat Mr.J di (pengerinducom) untuk bertanyakan mengenai maklumat ini. 

Sumbangan Dana untuk Portal Blog Terus Aktif

Portal Blog ini tidak ditaja oleh mana - mana individu ini kerana Mr.J tidak mahu satu hari nanti Portal Blog akan menjadi terikat serta penulisan, idea, perkongsian pendapat terpaksa di draft walaupun ianya penting untuk dikongsi.

Dana sumbangan kepada WWW.PENGERINDU.COM - "Bukan Sekadar Weblog Biasa" adalah bertujuan untuk terus Aktif serta Terus menjadi sebuah blog bacaan terkini No.1 di hati kalangan pengujung daripada Sarawak serta Sabah khususnya kepad lebih 70 Etnik bagi kedua - dua tempat.

Setiap sumbangan Dana anda adalah merupakan satu sokongan kepada Mr.J imtil terus mengekalkan sehingga selagi ada yang masih sayang. 

Semenjak 2009 iaitu awal penubuhan blog ini pelbagai perkara menarik bahkan yang tidak pernah "dibicarakan" ataupun dianggap oleh sebilangan individu ianya terlalu "payah" atau sensitif mahupun "Takut" untuk dikongsikan. 

Tetapi dengan wujudnya WWW.PENGERINDU.COM suara - suara kecil itu dikumpul menjadi satu bentuk perkongsian pendapat, perbincangan, kritikan dan juga bahasa sindiran yang tersendiri. 

Anda boleh menyalurkan sumbangan anda ke 
Tiada jumlah nilai ditetapkan mahupun RM1.

Maybank Berhad Bank 
Maybank Account Holder : Jacky Juing Jonathan  
Maybank Account Number : 112148172870 
Contact Number : 011-12036471 (wassaps)
WeChat : pengerinducom
Email: admin@pengerindu.com 

Sekali lagi, terima kasih kerana masih terus menyokong WWW.PENGERINDU.COM sebagai satu Portal Blog yang wajib dikunjuingi setiap hari.

Sekiranya ada apa - apa pertanyaan sila emailkan pertanyaan anda kepada kami di admin@pengerindu.com / Wechat : pengerinducom

- Mr J
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©