Apa yang Best sangat waktu mula Bercinta ?

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Seperti insan yang lain di dunia ini , tiada siapa yang dapat lari daripada kenyataan bercinta cuma pengalaman waktu mula bercinta adalah berbeza bagi sesetiap individu.

cinta....bagi saya, kehidupan baru. kehidupan yang perlu dikongsi dengan seseorang yang dikasihi.pada mula saya bercinta..saya tidak kenal dan tidak peduli akan erti cinta cuma mahu merasai cinta(nikmat mempunyai kekasih seperti kawan2) saat yang sungguh2 best waktu bercinta ialah diwaktu.....sang kekasih menunjukan rasa prihatin terhadap kekasihnya( sayalah tu ).. Rossa Honeydew

Wau, perenggan diatas adalah salah satu pendapat yang diberikan oleh ahli pengeRindu di dalam Facebook Groups . Tenyata cinta itu sangat besar kuasanya tapi mampukah anda mengulangi ayat - ayat cinta kepada pasangan anda buat selama - selamanya ? sehingga ke tua?

Ada juga mengatakan mungkin sebab waktu mula bercinta itu adalah waktu dimana proses jiwa , hati serta mata menjadi buta atas sebab segalanya indah bak disyurga . Cinta juga akan menyebabkan minda seseorang individu menjadi lebih aktif serta perasaan akan lebih meningkat.

Disini biar Mr J ringkaskan beberapa perkara yang paling best bila waktu mula bercinta .
  1. Best sangat masa tu.. ada orang yang ambil berat..
  2. Dunia macam aku yang punya beb...
  3. Tak risau lagi tentang poket kering sebab ada yang boleh tolong support..
  4. Boleh makan KFC dengan insan yang disayangi.
  5. Bangun pagi ada yang kejutkan aku..
  6. Bila dah ada kekasih , masa aku lebih teratur..
  7. Aku dah tak lepak - lepak macam dulu...
  8. Paling best time jalan pegang tangan... best wo....
  9. Bila si dia mula memujuk ....
  10. Yang paling best sangat waktu mula bercinta apabila si dia kiss pipi i~~ [ realiti kehidupan ]
Itu adalah sebahagian daripada pendapat rakan - rakan di dalam pengeRindu facebook , tapi Mr J tahu anda pun ada juga sebabnya kan.. Apa yang best waktu mula bercinta bagi anda ?


Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.
Link Adv RM5 Monthly :Berani Tengok-Ejen Prepaid
Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *
Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?
Download Mp3 atau Toturial Menarik[#Blog Trick & Tips]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©