Siapakah pengodam " Anonymous " . Anonymous telah disalah guna demi kepentingan sendiri.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Banyak betul kisah mengenai Anonymous dan banyak persoalan untuk dirungkaikan adakah beliau menjalankan aktiviti godam secara persendirian atau berkumpulan dan adakan Anonymous nama samaran ataupun nama kumpulan ?

Nama samaran pun Anonymous, maka tidak perlulah kita tahu siapakah beliau dan yang penting Anonymous bukanlah pengodam yang berniat jahat tetapi Anonymous adalah pengodam yang menyuarakan hak - hak rakyat Malaysia.

Sekiranya Anonymous adalah pengodam yang jahat maka dah lama laman - laman siber Malaysia hancur.

Ini pula lain kisahnya , setelah nama " Anonymous " naik ke persada Media mahupun blog , TV dan juga suratkhbar maka Mr J mendapai ramai Blogger mengambil kesempatan dalam kesempitan orang lain dengan menggunakan nama " Anonymous " untuk meningkatkan kunjungan orang ke blog mereka.

Bukan itu sahaja , ada juga sebilangan blogger dengan berani membuat satu kenyataan dengan mengatakan Blog dia telah dihack oleh Anonymous: http://azrijohan.blogspot.com/2011/06/h4ck3d-by-anonymous.html bukan itu saja , ada blogger mengatakn bahawa pengodam telah menyenaraikan alamat blog untuk digodam dan boleh dilihat disini : http://www.gengblogger.com/apollo.txt , adakah blogger tersebut mengetahui kesahihan? jawapannya tidak , itu adalah senarai bloglist untuk portal komuniti gengblogger.com .

Mr J menasihati para bloggers supaya tidak mebuat cerita palsu dengan mengaitkan " Anonymous " demi kepentingan sendiri, kerana " Anonymous " tidaklah sejahat yang anda fikirkan. Apa faedah dia nak nak godam blog murahan? sekali lagi "Anonymous" tetap lagenda.Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.
Link Adv RM5 Monthly :Berani Tengok-Ejen Prepaid
PengeRindu Network : Gallery & Koleksi Mtv Lirik Lagu
Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?
Download Mp3 atau Toturial Menarik[#Blog Trick & Tips]
Link to this Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©