Permohonan Maaf Blogger Schaza Zedane kepada Rakyat Sarawak Tapi ramai yang FUCK blogger tersebut.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Terlajak perahu boleh diundur , terlajak publish mohon maaf sahaja yang dapat dibuat. Terlebih dahulu Mr J mengucapkan selamat pagi kepada pengujung yang mengunjungi Mr J di waktu pagi dan selamat malam kepada yang mengunjungi waktu malam . Rasa lapar pula Mr J.

Baiklah , berbalik kepada kisah blogger yang ter-over acting dalam meluahkan perasaan ketidakpuashatinya kepada kerajaan Sarawak amnya dan Rakyat Sarawak khususnya sehingga menyebabkan beribu - ribu pelayar internet dari sarawak menghentam , memaki dan tidak kurang pula memberikan nasihat kepadanya.

Mula-mula datang Sarawak dulu nak daftar UNIMAS bukan main eksaited lagi. Dah duduk kat sini sebulan baru mengegeh menyirap-nyirap nak balik Semenanjung. KENAPA ? Bukan sebab homesick, bukan sebab tak sanggup membina pengalaman di negeri lain, TAPI SEBAB TAK TAHAN DILAYAN SEPERTI WARGA ASING DI NEGARA SENDIRI. Yaaa, di negara sendiri ! Di Malaysia ! Aku duduk kat Malaysia tapi rasa seperti di Indonesia ! Aku sorg je ke yang merasa mcm ni ? Aku sorg je ke yg dilayan mcm ni ? TAK ! Aku bet lah, semuaaaaa penduduk Semenanjung tak puas hati. Tapi meraka semua ni tak berani nak menyuarakan pendapat. Diam macam tunggul. Nak org lain yang start bersuara dulu. Tapi untuk mereka yang berani menyuarakan hal ni, BRAVO !

Kalau posting Schaza Zedane yang beralamat elhmo.blogspot.com di diketahui pihak kerajaan Sarawak tak pasal - pasal satu family dia akan disenarai hitam untuk memasukki Sarawak.

Inilah salah satu pengajaran kepada semua bloggers mahupun facebookian , jangan jadi mahesa hanoto dah lah.


*Terkini 10.39am 249 orang fuck .





Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.
Link Adv RM5 Monthly :Berani Tengok-Ejen Prepaid
PengeRindu Network : Gallery & Koleksi Mtv Lirik Lagu
Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?
Download Mp3 atau Toturial Menarik[#Blog Trick & Tips]
Link to this Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©