Gambar Amy Search buat lambang Illuminati/freemanson di Konsert Fenomena 30 Tahun Search 2011.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Pertubuhan Illuminati ni adalah sebuah pertubuhan rahsia Yahudi yang tersebar luas diseluruh dunia.


Ia diasaskan oleh Profesor Adam Weishaupt pada tahun 1776 di Ingolstadt, Jerman. Ia berkembang pesat apabila Illuminati ini bergabung dengan Freemason.

Perancangan pertama yang direncanakan oleh Illuminati adalah bagi mencetuskan Revolusi Perancis pada tahun 1789 dengan tujuan menggulingkan sistem Beraja.

Revolusi Perancis telah dicetuskan oleh seorang lelaki bernama Maximillian Robespierre yang juga merupakan seorang Yahudi.

Dengan kepetahan berpidato dan menambah rasa simpati dari kalangan rakyat bawahan, Maximillian berjaya mempengaruhi mereka untuk menentang Kerajaan.


Cuba langkah ke minit 2:34 dimana Amy membuat Simbol Illuminati ataupun gerakan Freemanson .


Dibawah ini adalah salah satu lambang yang dikaitkan dengan Pertubuhan Illuminati ini. Ianya bersimbolkan 'Mata Yang Melihat Semua'.

Bonus:
1:All in 1 Home Player (3gp,flv,mkv,and more) MKV+HomeCinema+Coreaac.rar - 14.2 MB
2:Youtube Downloader + Player : Youtube Downloade + Player.rar - 19.1 MB
Subscribe untuk mendapatkan pelbagai aplikasi penting dan 167 flash game Percuma.
Siapakah Mr J? untuk mengenali beliau dengan lebih dekat lagi sila rujuk di "Testimoni" .
Bookmark and Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©