Cik Nurul Syuhada Tv3 dikecam hebat di facebook kerana mengatakan "Sambutan Hari Malaysia diadakan di Bintulu Bandar yang DAIF".

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Panas sungguh hari ini dahlah panas dengan Sambutan Kemerdekaan yang mengelirukan rakyat dengan lagu yang "agak" tidak sedap didengari kini muncul lagi satu "kekecohan" berlaku di Facebook .

Nurul Syuhada Tv3 kini dikecam hebat oleh masyarakat Sarawak kerana "keceluparannya" menyatakan Bahawa Bandar Bintulu adalah Daif , Miskin .

"Sambutan Hari Malaysia diadakan di Bintulu Bandar yang DAIF"

Page yang ditubuhkan di atas alamat https://www.facebook.com/AduanRakyatBintulu dan tidak sampai 24jam jumlah like semakin meningkat dan dianggarkan akan terus naik.

Amboi~ memang panaslah telinga Mr.J dan juga majoriti Sarawakian bila menonton , harapkan muka sahaja "nampak" sopan tapi minda? Baca "skrip" ke?

Nampaknya TV3 1/2 semakin mencemari sambutan Hari Malaysia , Mr.J tak pelik sekiranya Sambutan Hari Malaysia nanti dipulaukan oleh para penduduk di Bintulu .

Cik Nurul telah pun memohon Maaf tetapi di Twitter sahaja tetapi rakyat Sarawak lebih berpuashati sekiranya Nurul meminta maaf secara "live" seperti mana kelantangan dia mengatakan bintulu daif . ( siap boleh senyum lagi ).

Bonus:
1:All in 1 Home Player (3gp,flv,mkv,and more) MKV+HomeCinema+Coreaac.rar - 14.2 MB
2:Youtube Downloader + Player : Youtube Downloade + Player.rar - 19.1 MB
Subscribe untuk mendapatkan pelbagai aplikasi penting dan 167 flash game Percuma.
Siapakah Mr J? untuk mengenali beliau dengan lebih dekat lagi sila rujuk di "Testimoni" .
Bookmark and Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©