Anugerah Paling Popular dimenangi oleh Babi dan Siapakah yang Layak menjadi Babi?

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Anugerah Paling Popular di Malaysia seharusnya diberikan kepada Babi kerana Babi telah mengunguli carta sejak lebih sedekad lalu dan kini untuk Tahun 2012 Babi masih lagi mempertahankan kejuaraannya selaku juara bertahan .

Bertuah sungguh Babi kerana namanya sentiasa diingati seluruh lapisan masyarakat di malaysia ini bahkan sehingga ke seluruh nusantara .

Babi hidup sederhana dan tidak seperti artis - artis ataupun yang gila glamor , sangat rendah diri dan hidup Babi sentiasa tunduk.

Pencabar terdekat Babi adalah Anjing , ya anjing masih lagi tidak mampu untuk mencabar kredibiliti dan populariti Babi .

Siapa Pengundi mereka? Siapa lagi kalau bukan anda yang membaca posting Mr.J ini dan cuba ingat balik bilakah kali terakhir anda mengundi Babi tadi ? adakah semalam semasa anda terpijak tahi kucing dan terus mengundi Babi ? atau apabila anda tension maka automatik anda akan mengundi Babi?

Wah, secara kasarnya anda kemungkinan telah menyeru atau dengan bahasa eloknya "mengundi" Babi lebih daripada 5 kali sehari . Taniah kerana Idola anda Babi telah menang! Maka kini anda boleh mengambil Hadiah anda di bawah ini , sila Print dan Lekatkan di Dinding ada seperti mana anda mengagungkannya dan menyeru nama Babi setiap hari.


Mr.J mencadangkan kepada anda yang suka menyeru Babi ini sila tenung wajah Babi ini secara lebih terperinci , nescaya ianya seperti Muka Individu yang gemar menyebut dan memaki orang lain dengan menggunakan Nama "Babi" maka dialah Babi itu.

Siapakah Babi Sebenarnya?
Babi boleh diistilahkan sebagai PIG ataupun Kerbau Pendek .

Siapakah yang layak menjadi Sebahagian daripada Hidup Babi?
Sesiapa sahaja pun Boleh tidak kira apa jua bangsa anda . Yang penting anda yang selalu menyebut dan menyeru Babi setiap hari. 

Bolehkah Saya Menjadi Babi?
Ya! Andalah Babi sekiranya dalam 1 Minggu anda pernah mengeluh dan memarahi orang biarpun dalam hati sambil menjerit "Babi betul" dan sebagainya.


Setakat ini sahaja Sesi Kaunseling Mr.J.


1:All in 1 Home Player (3gp,flv,mkv,and more) MKV+HomeCinema+Coreaac.rar - 14.2 MB
2:Youtube Downloader + Player : Youtube Downloade + Player.rar - 19.1 MB
Subscribe untuk mendapatkan pelbagai aplikasi penting dan 167 flash game Percuma.
Siapakah Mr J? untuk mengenali beliau dengan lebih dekat lagi sila rujuk di "Testimoni" .
Bookmark and Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©