Sharifah Zohra Jabeen Presiden Suara Wanita 1Malaysia atau SW1M yang dikutuk Hebat didunia maya atas tingkahlaku Tidak Profesional di Forum Awam UUM.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Kedah .Universiti Utara Malaysia (UUM) . Sebuah video seorang penceramah forum awam universiti menghina pelajar telah merebak secara pantas di forum , blog dan Facebook bukan kerana Kualiti Forum tetapi sebaliknya!
Baca mengenai Ledakkan Gambar Trolllololo dan Video Parody kisah Sharifah Zohra!
Video 24-minit menunjukkan yang penceramah - Sharifah Zohra Jabeen iaitu presiden organisasi Suara Wanita 1Malaysia atau SW1M . Forum bertajuk "Seiringkah mahasiswa dan Politik? '(Adakah graduan dan politik sejajar?) Telah diadakan di Universiti Utara Malaysia (UUM) di Sintok, Kedah pada 8 Dis.


Sharifah Zohra Jabeen yang memakai kot tidak mampu menjawap soalan Cik Bawani KS dan cuba mengelak tidak menjawap soalanya kerana Cik Sharifah hanya mampu menjawap "Listen x30"

Segalanya tercetus apabila seorang pelajar, Bawani KS, yang berdiri untuk membincangkan dan menyuarakan keputusan mahkamah tentang Bersih dan soalan mengapa Malaysia tidak mampu untuk menawarkan pendidikan percuma seperti negara-negara lain.

Sedang Cik Bawani KS masih lagi memberikan pendapat dan hujah maka sikap kurang ajar Sharifah Zohra Jabeen terserlah dengan merampas microfon dengan cara untuk mengelakkan Cik Bawani dari meneruskan Hujahnya. Adakah ini cara seorang MC? Adakah ini 'Forum' ?

Video ini bermula dengan pelajar-pelajar yang mengambil sumpah untuk pergi terhadap 'budaya sesat', 'pemusnah keamanan', 'demonstrasi jalanan' dan 'keamanan dan keharmonian di kalangan rakyat Malaysia yang berbilang kaum tanpa gangguan pihak ketiga.


Mungkin kerana Sharifah terasa ( kerana tidak mahu/mampu menjawab soalan Bawani ) dengan alasan untuk mencelah dan memotong sambil berkata "Listen , Listen , Listen Listen , Listen , Listen ..Listen , Listen , Listen ..Listen , Listen , Listen ..Listen , Listen , Listen ..Listen , Listen , Listen ..Listen , Listen , Listen ..Listen , Listen , Listen ..Listen , Listen , Listen ..Listen , Listen , Listen ..Listen , Listen , Listen ..Listen , Listen , Listen ..Listen , Listen , Listen ..Listen , Listen , Listen ...)".

Perkataan (Listen , Listen , Listen ..) kini menjadi trademark yang mungkin menghantui Sharifah Zohra Jabeen kerana kebanyakkan page dan facebooknya dicemari perkataan Listen , Listen , Listen ..Listen , Listen , Listen ..Listen , Listen , Listen ..

Kini Pengguna Maya mewujudkan akaun facebook untuk menyelar tingkahlaku biadapnya dan meminta Sharifah Zohra Jabeen meminta secara terbuka kepada Cik Bavani. 

Youtube Video Forum tersebut kini dibanjiri oleh komen - komen yang rata - rata tidak puas hati melihat sikap Sharifah. Dan kini Wajah Sharifah Zohra Jabeen di'troll oleh sebilangan individu dibeberapa page.

DOES NOT REPRESENT BN ( Habislah u Sharifah Zohra Jabeen ada back up luar tak? )


Sebilangan Komen di Youtube :
##### is this the well known malaysia?? even oversees students have their right to talk, to give opinion, to speak their voice. they own their own future. not yours. u getting older, lady. she's very direspect. how would you calling yourself as a muslim as u dont have some kind of good attitude. this a shame.

##### kurang ajar punya MC, bagi la beliau menghabiskan pendapat beliau dahulu.. beliau MC perlu belajar menguruskan sesuatu majlis lagi2 dalam sesi soal jawab.. agak kurang sopan memotong percakapan seseorang..

##### Wow that speaker lady is such a douche omg. So rude! Who is she?

##### Out off topic. Animal really? I think she talk about her self.

#### saper perempuan bodoh yg sedap2 tarik mic org tgh nak bagi pendapat tue... aku respek kat cik bavani... thumbs up for u... this kinda best student i ever seen b4...

Respon daripada Maljis Perwakilan Pelajar PMUKM

Bukan itu sahaja Cetusan kebiadapan Sharifah Zohra Jabeen telah membuatkan Video Paradoy daripada Nawawee yang baru sahaja selesai kami percaya ada banyak lagi Video Parodi Sharifah Zohra akan muncul nanti.

[Namewee Tokok] 009 Listen 聽我說 15-01-2013Video Disko Parody Sharifah :Dance Remix: Listen! Listen! When I Speak, Listen!


1:All in 1 Home Player (3gp,flv,mkv,and more) MKV+HomeCinema+Coreaac.rar - 14.2 MB
2:Youtube Downloader + Player : Youtube Downloade + Player.rar - 19.1 MB
Subscribe untuk mendapatkan pelbagai aplikasi penting dan 167 flash game Percuma.
Siapakah Mr J? untuk mengenali beliau dengan lebih dekat lagi sila rujuk di "Testimoni" .
Bookmark and Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©