Mr.J Menyerungkai dan Analisis mengenai Video 'Sembelih' yang dikatakan adalah seorang daripada Angota Keselamatan Malaysia di Lahad Datu. Jawapannya adalah itu BUKAN VIDEO di Lahad Datu!.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Ramai sungguh percaya kepada kes Lahad Datu yang dikatakan 'menyembelih' serta 'memotong' angota badan keselamatan malaysia , tidak kurang pula ramai yang percayai tetapi tidak bagi Mr.J .

Video Asal adalah Kes dimana Pemuda dibunuh kejam oleh Cartel Dadah di Mexico yang 
diupload pada 22 February 2013

Video tersebut daripada Website bestgore.com dan Mr.J tidak sarankan anda buka kerana website tersebut mengandungi banyak video berdarah!. Tapi sekiranya anda hendak buka untuk kepastian maka itu adalah hak anda sendiri.

Sudah menjadi 'kerja' Mr.J akan tetap menyiasat dan mencari sumber kerana pada Mr.J Video yang tersebar luas di Facebook yang banyak di'share' itu menimbulkan kecurigaan dari segi bahasa dan dialek.

Jadi bagi men'brainwash'kan sebilangan otak pembaca adalah agak sukar kerana rata-rata rakyat malaysia masih lagi tidak puashati dengan kekejaman yang dilakukan oleh Pemberontak Tentera Saitan Sulu Kiram III.

Ya!, memang betul angota keselamatan kita dibunuh kejam TETAPI video yang tersebar di Facebook Bukanlah Video angota keselamatan kita .

Video Dibawah yang sedang tersebar di Facebook sekarang adalah tiada 
kena mengena dengan Kes di Lahad Datu, Sabah


Jadi , Jangan percaya benda yang bukan - bukan di facebook!


Tutorial : Bagaimana mencantumkan file 001 , 002 , 003 dengan HjSplitter?

Bonus:
1:All in 1 Home Player (3gp,flv,mkv,and more) MKV+HomeCinema+Coreaac.rar - 14.2 MB
2:Youtube Downloader + Player : Youtube Downloade + Player.rar - 19.1 MB
Subscribe untuk mendapatkan pelbagai aplikasi penting dan 167 flash game Percuma.
Siapakah Mr J? untuk mengenali beliau dengan lebih dekat lagi sila rujuk di "Testimoni" .
Bookmark and Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©