Berita Sarawak : Tangkal Makan Tuan,Seorang bayi perempuan ber­keturunan Cina berumur empat bulan Mati Terjerut.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Tangkal Makan Tuan : 

SIBU: Seorang bayi perempuan ber­keturunan Cina berumur empat bulan dijumpai mati terjerut ketika berada dalam buaian akibat tali tangkal yang dipakainya. 

Kejadian tersebut disedari berlaku di sebuah rumah di Jalan Merdeka di sini petang kelmarin apabila pengasuhnya mahu mendapatkan bayi tersebut. 

Difahamkan, bayi malang tersebut dihantar oleh ibunya untuk dijaga oleh orang lain kerana dia terpaksa mencari nafkah untuk meringankan beban keluarganya. 

Ibu bayi berkenaan yang dimak­lumkan mengenai insiden tersebut bergegas pulang dari tempat kerjanya, namun apabila sampai di rumah, bayi tersebut sudah tidak bernyawa lagi. 

Polis dari Balai Polis Sungai Merah yang dihubungi tiba di tempat ke­jadian sejurus kemudian mendapati bayi tersebut dipercayai meninggal dunia kerana lehernya terjerut oleh tali tangkal yang dipakainya. Punca bagaimana leher bayi itu ter­jerut masih belum dipastikan. 

 - Borneo Post 

Tutorial : Bagaimana mencantumkan file 001 , 002 , 003 dengan HjSplitter?

Bonus:
1:All in 1 Home Player (3gp,flv,mkv,and more) MKV+HomeCinema+Coreaac.rar - 14.2 MB
2:Youtube Downloader + Player : Youtube Downloade + Player.rar - 19.1 MB
Subscribe untuk mendapatkan pelbagai aplikasi penting dan 167 flash game Percuma.
Siapakah Mr J? untuk mengenali beliau dengan lebih dekat lagi sila rujuk di "Testimoni" .
Bookmark and Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©