Bicara Mr.J : Dilema Hidup Sebagai Lelaki dan Keistimewaan Wanita.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Ternyata Lelaki lebih cenderung disyak berbanding wanita. Ini adalah kebanyakkan yang telah banyak berlaku didunia dimana seorang yang bernama lelaki bila bersama dengan wanita dari segi pertolongan hingga disyaki.

1: Seorang Wanita hampir lemas di tepi pantai.
Seorang Lelaki melihat seorang wanita hampir lemas dan pengsan segera membawanya ke pantai dan melakukan CPR bantuan mulut ke mulut.. tiba-tiba wanita itu tersedar dan "menjerit" akibat 'lemas penafasan' dan sedar..

Sekumpulan Lelaki terlihat dan terus menerajang lelaki tersebut dan membelasah lelaki itu hingga parah .. manakala wanita tersebut masih dalam keadaan tidak tahu 'shock'.

2: Seorang wanita dengan tukang kebun.
Wanita boleh dikatakan fobia dengan katak , lipas dan sebagainya. Suami wanita itu tengah tidur dibilik.. manakala tukang kebun tersebut tengah membersihkan halaman di luar dapur.

Tiba-tiba wanita tersebut menjerit melihat seekor katak dan terus pengsan , dan tukang kebun tersebut terus masuk ke dapur lalu memapahnya ke ruang tamu dan mengelap kain basah ke muka wanita tersebut bertujuan untuk bangunkan dia yang pengsan. 

Si suami wanita tersebut terbangun lalu turun dengan tergesa-gesa terkejut melihat tukang kebun tersebut mengelap muka isterinya dan tanpa bicara suami wanita tersebut mencapai pistol dan menembak tukang kebun tersebut..

- Mr.J

Bonus:
1:All in 1 Home Player (3gp,flv,mkv,and more) MKV+HomeCinema+Coreaac.rar - 14.2 MB
2:Youtube Downloader + Player : Youtube Downloade + Player.rar - 19.1 MB
Subscribe untuk mendapatkan pelbagai aplikasi penting dan 167 flash game Percuma.
Siapakah Mr J? untuk mengenali beliau dengan lebih dekat lagi sila rujuk di "Testimoni" .
Bookmark and Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©